- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път-епилирана или не?
iskam da vi popitam kogato vi bese parviq pat epilirahte li se - se6tate se kade.i kak?i molq bez obidi
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете![]()
![]()
![]()
Много смешно. Но всъщност не се случва.Първоначално написано от Dark_Angel_F
Възможно ли е да бъде по-красиво?
М важно е да убедя момичетоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
![]()
![]()
пък и малко смях да пада
Ами да по-добре,ама не епилирана щот, ако се епилира меко казано ще си умре от болки\
/
epilirana estestveno!!!Bez zna4enie dali mi predstoi da pravq sex i;i ne,za men tova si e 4ast ot higiennite pravila,no ako na teb ti e priqtno da si kosmata moje i kosmata da si sedi6,kvo ti puka![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И аз така мисля..Първоначално написано от lizzard_92
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Препоръчвам ти кола маска, доста по-добре е от бръсненето![]()
![]()
Аз първият път си одрязах крака по погрешка
епилирана е по добре мен ако питаш
Първоначално написано от Dark_Angel_F
хахаха нали знаеш винаги може да се уреди нещо хахаха ( казвам го в рамките на майтапа )
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
Мисля че е по-добре епилирана..и на двамата ще ви е по-приятно,а и е по-хигиенично![]()
освен веждите май и миглите трябваше бе пич)
бах какво лошо намирате в прилично направена причесчица....
Emi 4esno da ti kaja pyrviq pyt mi be6e predi 2 godini ... Da epilirah se s pinseta na dupeto !gluposti na kola maska ili s epilatora. Abe kvo ti puka bydi si mata kosmata i hi4 da ne ti dreme toi 6te sre6i dupkata nqma de da izbqga apyk ako ne nameri ednata davai
Emi 4esno da ti kaja pyrviq pyt mi be6e predi 2 godini ... Da epilirah se s pinseta na dupeto !gluposti na kola maska ili s epilatora. Abe kvo ti puka bydi si mata kosmata i hi4 da ne ti dreme toi 6te sre6i dupkata nqma de da izbqga apyk ako ne nameri ednata davai
\Първоначално написано от marina star
/
Обръсната епилирана се тая... само да нямаш косми щото няма да му е приятно на приятеляти .... си спестя по нататъчен коментар![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
=D> =D>Първоначално написано от IcE`GirL
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
mi i az sam na mnenie 4e po dure da sa epilira6 6toto ako sam na tvoe mqsto 6e mie nepriqtno da sa raskra4a i da sam cqlata v kosmi![]()
![]()
![]()
Неискам да те засегна...,но от какво значение е това...първият ти път ли ще е или просто един обикновен ден...Мисля,че това си е въпрос на гледна точка и на хигиена....Извинявай,ама ти като започнеш да водиш полов живот...само като правиш секс ли ще се епилираш/бръснеш и прочие...?Първоначално написано от gazela
A qui
хехехе![]()
+1
Az mislq s lenti4ki 6toto s epilator e stra6na m1kaama nz tiq lenti4ki da nqma nekfi vredni
![]()
Абе няма значение - друго е важно -как ще го направите грубо или приятно /изживяването/ имам предвид.
Daa,imenno.Tva e 4ast ot higienata i vsa6tnost nqma zna4enie dali pravi6 sex ili ne.Първоначално написано от marina star
Първоначално написано от angellove