.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    gazela
    Guest

Първият път-епилирана или не?

iskam da vi popitam kogato vi bese parviq pat epilirahte li se - se6tate se kade.i kak?i molq bez obidi

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете
    Много смешно. Но всъщност не се случва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Много смешно. Но всъщност не се случва.
    М важно е да убедя момичето пък и малко смях да пада

Мисля,че е по-добре да си епилирана...

Ами да по-добре,ама не епилирана щот, ако се епилира меко казано ще си умре от болки \/

Супер фен
    epilirana estestveno!!!Bez zna4enie dali mi predstoi da pravq sex i;i ne,za men tova si e 4ast ot higiennite pravila,no ako na teb ti e priqtno da si kosmata moje i kosmata da si sedi6,kvo ti puka
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Мисля,че е по-добре да си епилирана...
    И аз така мисля..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Препоръчвам ти кола маска, доста по-добре е от бръсненето

росенн
    Guest
    Аз първият път си одрязах крака по погрешка

епилирана е по добре мен ако питаш

хахаха нали знаеш винаги може да се уреди нещо хахаха ( казвам го в рамките на майтапа )
    Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !

Мисля че е по-добре епилирана..и на двамата ще ви е по-приятно,а и е по-хигиенично

Guest
    освен веждите май и миглите трябваше бе пич )

бах какво лошо намирате в прилично направена причесчица....

Guest
    Emi 4esno da ti kaja pyrviq pyt mi be6e predi 2 godini ... Da epilirah se s pinseta na dupeto !gluposti na kola maska ili s epilatora. Abe kvo ti puka bydi si mata kosmata i hi4 da ne ti dreme toi 6te sre6i dupkata nqma de da izbqga apyk ako ne nameri ednata davai

Guest
    Emi 4esno da ti kaja pyrviq pyt mi be6e predi 2 godini ... Da epilirah se s pinseta na dupeto !gluposti na kola maska ili s epilatora. Abe kvo ti puka bydi si mata kosmata i hi4 da ne ti dreme toi 6te sre6i dupkata nqma de da izbqga apyk ako ne nameri ednata davai

Град
    О-в Тамбокту
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    epilirana estestveno!!!Bez zna4enie dali mi predstoi da pravq sex i;i ne,za men tova si e 4ast ot higiennite pravila,no ako na teb ti e priqtno da si kosmata moje i kosmata da si sedi6,kvo ti puka
    \/

Град
    Село.София
    Обръсната епилирана се тая... само да нямаш косми щото няма да му е приятно на приятеляти .... си спестя по нататъчен коментар
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от IcE`GirL
    Мисля че е по-добре епилирана..и на двамата ще ви е по-приятно,а и е по-хигиенично
    =D> =D>
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    mi i az sam na mnenie 4e po dure da sa epilira6 6toto ako sam na tvoe mqsto 6e mie nepriqtno da sa raskra4a i da sam cqlata v kosmi

Re: Първият път-епилирана или не?

Цитирай Първоначално написано от gazela
    iskam da vi popitam kogato vi bese parviq pat epilirahte li se - se6tate se kade.i kak?i molq bez obidi

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    Неискам да те засегна...,но от какво значение е това...първият ти път ли ще е или просто един обикновен ден...Мисля,че това си е въпрос на гледна точка и на хигиена....Извинявай,ама ти като започнеш да водиш полов живот...само като правиш секс ли ще се епилираш/бръснеш и прочие...?
    A qui

хехехе +1

Голям фен Аватара на gret4ety
    Az mislq s lenti4ki 6toto s epilator e stra6na m1ka ama nz tiq lenti4ki da nqma nekfi vredni

Абе няма значение - друго е важно -как ще го направите грубо или приятно /изживяването/ имам предвид.

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Daa,imenno.Tva e 4ast ot higienata i vsa6tnost nqma zna4enie dali pravi6 sex ili ne.
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си