Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Еми НЕ стана .. Поисках втори шанс , той каза , че иска да ми го даде .. Обаче не може да е сега .. ... И пак се връщам в онази позиция , да чакам и да плача всяка нощ .. Попитах го какво го спира , каза "не знам" и , че ме обича ,. Как да го разбирам по дяволите
Ами и на мен това ми казаха...и ми обясниха че "не съм готов да имам таква връзка в момента" или по-точно страх го е да се обвърже с мен защото ще стане много зависим,а това го плаши. Когато един мъж се уплаши почти нищо не може да се направи...казвам почти,защото всеки човек е различен и на всеки му действат и му минават различни работи през главата.

Най-добрия ми съвет е да прецениш кое е най-доброто за теб. Вие няма да сте наистина приятели,защото ти винаги ще чакаш момента, в който той ще ти каже, че иска да се съберете...ами ако минат месеци...ами ако никога не дойде този момент. Ще се измъчваш безкрайно. И заради това мисля,че ако се чувстваш достатъчно силна трябва да го оставиш и да продължиш напред където поне няма да се чудиш какво става...Иначе сега какво ти дава тази "връзка"-само болка,отчаяние и неяснота.
Дано съм ти помогнала