.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Просто съм любопитна

На някои хора, над аватара вместо да им пише фен, мега фен, новак или нещо такова, им пише нещо друго което те са си написали...Как, къде защо????

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не са си го написали те, а админ. Имаше конкурси и от тях има няколко ранга, иначе и админите са слагали 1-2, но при тяхно желание, а не при твое. Можеш да изчакаш и отговор на админ, но това беше при досегашните искания, така че едав ли нещо се е променило за 2 дена.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Но на някой потребителили спечелили конкурси,им изчезнаха,няма да визирам кои

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Важен е човека,ранга не е от значение...и все пак,постъпката спрямо някой беше нечестна...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Не са си го написали те, а админ. Имаше конкурси и от тях има няколко ранга, иначе и админите са слагали 1-2, но при тяхно желание, а не при твое. Можеш да изчакаш и отговор на админ, но това беше при досегашните искания, така че едав ли нещо се е променило за 2 дена.
    Точно така, има няколко поставени ранга заради проведени конкурси, заради заслуги към форума и по желание и лично усмотрение на членове от екипа. Рангове не се раздават по желание на потребителите, тъй като натоварват системата на форума.

Това изчерпва темата. Желая приятна вечер на всички.

Рангове, права и всякакви други екстри, както се дават, така се и отнемат спрямо различни критерии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си