.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise

Писна ми вече ..

Аман от детски гъзове,уж момче на 16 години,ходехме ама то голямо ходене няколко дена,като скъсахме почна да ме обижда..Казах му че искам да ми го каже на живо и той каза ок,отиваме на кафе аз мойта фр и той и аз му викам :"аз чакам и чакам,чакам пък никой нищо не казва" а той даже не посмя да ме погледне :х..Тогава каза че ще бие един от моя клас и едно момиче,петъка излиза той и се среща с това момче от моя клас и момчето от моя клас почва да се разправя с него а той почна да му се извинява :х,днес му пиша нещо от сорта на :" нали щеше да го биеш,кво стана"и той ми каза " не ме занимавай с глупости,е*и си майката пача" .. Ехх писна ми от такива хора.. Вие срещали ли сте такива хора ?!

ПП:просто исках да си излея душата
    What i want is obvious , what i love is unique

Град
    Pleven d'ge
    Нищо лично, ама аз нищо не разбрах освен че сте скъсали
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Оууууу разбирам те и още как , големите мъже , които могат само да говорят но нищо не правят . Жалка картинка Има много такива други , спокойно , такъв е живота !

Град
    Страната на Невъзможното
    О срещала съм такива.. един от бившите беше такъв, но като го видях що за боклук е му бих шута, така, че да ме запомни и сега не смее и да ме погледне.. пф такива пикльовци много мразя

Цитирай Първоначално написано от TheBestFriends
    О срещала съм такива.. един от бившите беше такъв, но като го видях що за боклук е му бих шута, така, че да ме запомни и сега не смее и да ме погледне.. пф такива пикльовци много мразя
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си