.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: L'oreal Casting

L'oreal Casting

Виждам, че има тема за L'oreal Casting обаче аз имам едно въпросче... Косата ми е тъмно кестенява и аз се чудя дали да я боядисам в светло кафяво или черно и се чудя кое ще се хване по-добре? Мислех да се къносам в черно, ама нали тази боя е без амоняк и не увреждала ... Четох, че пада бързо, но това не ме приятеснява
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Ами щом не е притеснява се боядисай в черно :P

п.п Една приятелка я ползва и беше много доволна от боята

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    наистина ли пда по-бързо от обикновената боя...мислех да я опитам по нататък.Значи май ще си остана на къната.

Тази боя поне пада,а къната не.Ако искате да махнете черния цвят-клъц.
    По темата-и двете ще хванат,ако до сега не ти е боядисвана косата.[/quote]

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Оххх с черна боядисана коса(особено гарваново черно)е тоооооооооооолкова грозно повръща ми се от такива хора!Боята е добра,хваща,но избирай 1 нюанс по-светъл от този,който искаш да постигнеш и дръж минимум 20мин.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

syper e qka boqta as se boidisvam s takava ve4e vtora godina i durji dulgo pone pri mene as si q miq vseki den i cvetu mi se zapazva kum 2 meseca nqkade

syper e qka boqta as se boidisvam s takava ve4e vtora godina i durji dulgo pone pri mene as si q miq vseki den i cvetu mi se zapazva kum 2 meseca nqkade

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си