- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам Самсунг Армани 300 лв
Телефона е в перфектно състояние без проблеми в работата със зарядно,Оригинален калъф на Армани и 1 гб карта памет.Има следи от употреба затова и цената е намалена,но нищо ударено или фрапантно няма във външния вид skype: Blagovest_Georgiev mail : the_soul@abv.bg
http://www.dalavera.net/product/view...samsung-armani това са снимки на телефона от Град Свищов
Какъв в смисълът да го продаваш на двойно по-ниска цена ? Ако е с наистина толкова добро качество , го продай в магазин за втора употреба мобилни апарати![]()
Envoi moi ! ;]
Не си права, личи си че не си се занимавала с продажба на телефони за тва не си давай некомпетентното мнение. В магазин за телефони ще му предложат най много 250, за да могат да го продадат за 300-350, а така на човек като го продаде ще си му взема повече пари.Първоначално написано от Mihailova
А ти сещаш ли се , че за да го продава може би има някакъв проблем в телефона , а ако има такъв в такъв вид магазин не биха го взели !?Първоначално написано от Waster
Envoi moi ! ;]
а ти сещаш ли се колко нови телефони излизат всеки ден и тоя телефон върви точно 300-350 лева втора ръка в зависимост от външното състояние. Пък може да и е омръзнал или да иска по хубав и за тва да го продава, както правят повечето хора. Ти като го разгледаш телефона ще видиш дали му има нещо или му няма, за тва като се пуска обява се пише в кво състояние е.Първоначално написано от Mihailova
Михайлова как да ти кажа писна ми да се обяснявам на такива като теб ,но все пак чети какво съм писал намалена цена не на половина и ако намериш някаде в нета по добра цена чакам да ми пишеш а телефона относно проблеми затова си има фирми праща се гледа се дали има телефона проблем ако не знаеш да ти кажа,че е изцяло тоуч скрийн и проблема лесно може да се останови ако има такъв ,а цената е такава защото искам да го продам и ми трябват пари повече обеснения няма смисъл