predi mesec i polovina se zapoznah s edno mom4e po skype toi o6te na 2 den mi predloji da stanem gadjeta makar4e 6tqlo da e mn trudno,az si misleh 4e vsi4ko 6te e do 1 ili 2 sedmici na bazik,oba4e malko po malko po4nah mn ama mn da go haresvam i taka se vlubih v nego.Slu4aino pak 6te6e da ima ekskurziq to4no do smolqn apak toi D. e ot devin na 30 km ot smolqn az si misleh 4e 6te e nevazmojno da se vidim ama...taka doide 10 mai(v4era) i trugnahme kam smolqn i az mu se obadih i mu kazah 4e sam v sm i toi mi vika kade si i az pred policiqta i toi ei sega idvam i az ama naistina li i toi da i sled 15 minuti go poznah o6te be6e dale4 ot men hvarlih si 4adara poneje vale6e tolkova bqh 6tasliva pregarnahme se i be6e neveroqtno posle otidohme do edno u4ili6te kadeto ima6e su6inka i stoqhme tam prez cqloto vreme 2h be6e kato po filmite celuvahme se prgera6tahme se...nemoje da s eopi6e s dumi vse edno se poznavahme ot dalgo vreme.posle toi me izprati do avtogarata(tui kato bqhme s reis i po4ivkata ni be6e v sm a 6tqhme da spim v edna hija po nadale4 ot sm)po patq vidqhme gospodina mi i D.se zapozna s nego govoreha si i gospodina mu vika as se opla6ih da ne e sama ama 6tom e s tebe ostanah kato gramnata.Na sledva6tiq den toest dnes pak se vidqhme v sm na sa6toto mqsto tozi pat be6e neveroqtno nemoga da go opi6a toi me nakara da se raztreperq ot negovata celuvka(nikoi dr dosega ne go be6e pravil)a kolko pati mi kaza 4e me obi4a,neusetno kak i az po4nah da go obi4am.Doide miga na razdqlata ni be6e ujasno toi me izprati otnovo do avtogarata no tozi pat az si tragvah zavinagi,revah v reisa be6e ujasno dori i sega reva,prosto kato si spomnq pregradkite mu i celuvkite mu zapo4va da me boli sarceto.Mejdudrugoto az o6te nemoga da povqrvam 4e mom4e e napravilo takova ne6to za men napravo o6te mi se struva kato na san vsi4ko koeto mi se slu4i v4era i dnes.Obi4am go ,pla4a nemoga prosto nemoga bez nego.Dali 6te stane ne6to mejdu nas?
Az sam na 14 toi na 15(septemvri 6te stane na 16)