.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Фен
    Град
    Petrich
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Ами да има кръв.. но при всяко момиче количеството е различно. При някои може толкова малко да е че въобще да не раазбереш при други може д ае много повече та .. решението е просто... после д аизперете чершафите.. или да забършите мястото ..на което сте го праввели.. защото за мен леглото е последното място на което бих правила секс. А и добре е мацката предии секс вече да се е отворила сама мн проблеми ще си спестите.
    ОМГ
    Това за самодефлорирането беше върха. Как ще се отваря сама бе Боже...

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    haha kat vidqh na koleda kak kolat praseto i kak far4i krafta pod nalqgane i... sq seriozno... primerno ako omaje6 ne6to deto ti trqq i deto va6te 6e go vidat... sled tfa... pone men 6e me trepat ili 6e se razmajat da me bazikat pone ba6ta mi de...

Абе като ти четох мненията се сетих за един човек, после ти видях и ника и май те познавам. Я кажи нещо повече за себе си. Да видя дали съм се препознала, щото по начина ти на изразяване се сещам кой си..

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

oligufreni kat men ne se sre6tat pod pat i nad pat tai 4e ne ne sam toq za koito si misli6 :P povqrvai mi
    I don't care what they say, I'm inlove with you...

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от Vandeta
    oligufreni kat men ne se sre6tat pod pat i nad pat tai 4e ne ne sam toq za koito si misli6 :P povqrvai mi
    99% съм сигурна, че те познавам. А за улигофренията - вярвам ти.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

I'm the one Love me ...

Строго индивидуално е.

Не е задължително да има кръв. Индивидуално е.
    А и дори да има, това не са 2 литра, че да се притесняваш толкова. Едно пране на чаршафа и не остава и помен.

Град
    In the middle of Nowhere
    пише се кръВ В В В ъ

Иначе по темата нямам отговор то тва се пере какво си мислиш,че момичето получава кръвоизлив ли?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    В тъмното!
    Слагаи една дълбока тава ,че земе да протече със литри и под тавата сложи едно одеало на 5-6 ката згънато да попива за всеки случаи
    подготви си и парцали за всеки случаи да и пребърсваш джуджката - "д...та".
    И вместо чершаф сложи един стар наилон или брезент пак става !

Шегувам се просто не при всяко момиче тече кръв апак и да протече то е съвсем малко ..

" nefchi_bs -Иначе по темата нямам отговор то тва се пере" я кажи с какво переш тая кръв???
    All under heaven........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си