- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Физическо!?
Не знам къде да пусна темата и за това тук.
Та...имате ли представа дали личния лекар може да освобождава от физическо?
Да може. Ако е примерно някакъв семеен приятел може да си изсмуче от пръстите някоя болест и да ти напише бележка за някоя и др седмица. Иначе ако се разболееш наистина също може да те освободи.
Welcome to the end of the thought process.
Обикновенно тези, който ги освобождават само от физическо страдат от някаква хронична болест (често е астма)
Попринцип при грип не е хубаво да се изпотяваш (бягане, скачане и глупости) но това учителите изобщо не ги вълнува, ако нямаш бележка от лекар..
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Ми аз питам за нещо от рода на алергия към прах (преди се задушавах) и нали в салоните е супер прашно. Дали личния лекар може да ме освободи заради такова нещо или си трябват други специални лекари (аз ще я питам докторката де, ама докато отида да видя някое друго мение)?
^^ отиваш и го казваш на лекарката си,и би трябвало да те освободи.
Мисля че с бележка от личния става ама имаше нещо, че трябва първо да минеш през съвет или нещо такова,поне при нас. Едно момиче от нашия клас е освободено заради алергия от прах
Аз съм освободена от физическо, поради алергия.. :P ...Честно казано ми е мнооого тъпо да седя сама пред съблекалните 40 мин...![]()
оф, прави се комисия от 3-ма лекари, ако е печена твоята, лекарите са от съкседните кабинети.. просто говори с нея за кви пари стаа дума, шот се пуаща хъх