.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Да убием любовта!

Понякога се налага - в името на нещо по-важно. Например - той/тя е гадже на най-добрият/та ти приятел/ка. Или има такива различия, че е очевидно, че нищо няма да се получи. Или пък просто той/тя не те обича, не изпитва НИКАКВИ чувства към теб!

Как тогава да потушим пожара в сърцата си? Как да убием най-бързо и безболезнено зараждащата се любов, така че да не ни боли (много)? И трябва ли изобщо да убиваме любовта?
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

И мен ме интересува.
    Винаги съм се лекувала с друг мъж...
    За това винаги има някой до мен.

Град
    Destanation unknown ((:
    Еми то де да ставаше толкова лесно ... Според мене..начин , да убиеш любовта НЯМА .. трябва просто да изчакаш да отмине с времето, което също не винаги става . Абе с две думи - любовта е гадно нещо

Град
    Дълбините на канала :D
    и за мен тва е вариянта-намирам си друг.

Град
    Ямбол
    Любовта не може да се убие, може само да се подтисне дълбоко вътре в душата. И въпреки това не спира да боли...
    Не е толкова лесно! Просто трябва да се продължи напред и да не се мисли толкова за НЕЯ.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Лично при мен нещата котио са лекували любовта са или нова любов или време ... дълго време !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Eto kak da q ranim: sus tozi, koito iska6 da ubie6 4uvstvata kum nego, si predstavi nqkoe ujasno ne6to, naprimer ne6to ot filma THE X FILES seriozno, slu4aino si predstavih edin epizod i malko ponaranih edna slaba lubov
    Izvinqvam se za latinicata

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Любовта не може да се убие, може само да се подтисне дълбоко вътре в душата. И въпреки това не спира да боли...
    Не е толкова лесно! Просто трябва да се продължи напред и да не се мисли толкова за НЕЯ.

Така е... но понякога просто нищо не помага...
    nicolepcd

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Eto kak da q ranim: sus tozi, koito iska6 da ubie6 4uvstvata kum nego, si predstavi nqkoe ujasno ne6to, naprimer ne6to ot filma THE X FILES seriozno, slu4aino si predstavih edin epizod i malko ponaranih edna slaba lubov
    На базата на внушения?
    При мен никога не се получава, даже и да си представя, че е сериен убиец и изнасилвач.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

любовта не може да бъде убита.всъщност,започнем ли да опитваме,в крайна сметка осъзнаваме колко силна е станала.единственото,което можем да направим,е да я игнорираме.и след време,ако имаме късмет,тя сама изчезва.
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    На базата на внушения?
    При мен никога не се получава, даже и да си представя, че е сериен убиец и изнасилвач.

Ami az ot tozi film si predstavih kak q namiram v edin sud, potopena v zelena te4nost... of stiga tolkova i zagubih interes kum neq
    ama da se ima v predvid 4e q haresvah mnogo slabo

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Намираш утеха другаде,някоя я намират в приятели,алкохола,бял прах други мъже

Е да бе , как ше я убивате ? Гадняри Няма начин да я убиеш , дори да тръгнеш с друг .....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Започнем ли да мислим за това как да я убием започваме още повече да я чувстваме,единственото нещо е да спреш да мислиш за определения човек макар че и това незнам как може да стане абе сложна работа
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Голям фен Аватара на glamouros

Re: Да убием любовта!

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Понякога се налага - в името на нещо по-важно. Например - той/тя е гадже на най-добрият/та ти приятел/ка. Или има такива различия, че е очевидно, че нищо няма да се получи. Или пък просто той/тя не те обича, не изпитва НИКАКВИ чувства към теб!

Как тогава да потушим пожара в сърцата си? Как да убием най-бързо и безболезнено зараждащата се любов, така че да не ни боли (много)? И трябва ли изобщо да убиваме любовта?
    Аз така и не разбрах как да стане. Но мога да кижа едно нещо със сигурност - любовта сама умира. Едно сърце не може да обича само. Знам го защото така стана при мен. След време просто ти притръпва.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ако е зараждаща се тогава проблема не е голям.
    Спираш да се самонавиваш, намираш си с какво да се занимваш или просто си харесваш друг...
    По-сложно е ако приключиш връзка в която си вложил много но и там нещата се оправят с времето.
    Аз в момента съм влюбена в някой. Той обаче се държеше странно. Ту ми даваше надежди ту се правеше че нищо не разбира. Когато му казах че го харесвам призна и той че има чувства но момента не е подходящ. В началото ми стана малко кофти обаче това не значи че ще се опитам да "убия" любовта. Просто вече нямам надежди и очаквания и съм на принципа каквото стане и ми е малко по-добре

След определено време чувството за болка отминава.

М незнам аз лично не виждам алтернатива любовта да се убие..освен ,ако спрем напълно да чувстваме което е невъзможно
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Супер фен

Много са ми странни всички тия неща и как им се вживявате...

За първото - Не бих си правила илюзии и не бих влагала чувства.
    Второто - Тук пък изобщо не бих си тровила живота да се занимавам...що за залъгване?!
    И третото - Същото и тук...как ще обичам някой,който не желае да се занимава с мен изобщо. За мен всичко трябва да е взаимно и преди изобщо да се впусна в нещо опознавам човека и преценявам до къде може да се стигне,защото е много тъпо да се залъгваш сам

Поне аз така виждам нещата. И до сега не ми се е случвало да изпадам в някви такива положения...явно не греша много.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Завираш дълбоко в себе си шибаната болка и чакаш да отмине но и до тогава ще боли

Животът е такъв и ние трябва да го приемем!

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Еми то де да ставаше толкова лесно ... Според мене..начин , да убиеш любовта НЯМА .. трябва просто да изчакаш да отмине с времето, което също не винаги става . Абе с две думи - любовта е гадно нещо
    и аз съм на същото мнение xD

НЕ МОЖЕМ ДА ОБИЕМ ЛЮБОВТА!

Алкохола помага момичета :P
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Изтрезней!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си