здравейте..хора мн спе6но ми трябват медицински бележки за тия дни...плс ако някой има да пи6е![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Абе кукло, не ти ли минава през ума че дори и някой да си има папка с медицински бележки на които само да си попълва датата, там вече ще е написано неговото име? Я пробвай да изкрънкаш от баба си да напише на любимата си внучка една бележка или ако не стане ходи се моли на личната лекарка.
Welcome to the end of the thought process.
ти 6то не хои6 при баба си да издрънка6 да те повъзпита малко![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
пфф напиши си сама бележка по семейни причини , ако не ти харесва идеята и си от бс, мога да ти дам
ot kade si?Първоначално написано от Beb4e__to
![]()
Is everybody going crazy?!?
Емм... ти сама не можеш ли да си напишеш?! ...Пиши една по дом. причини.. и готовоо![]()
ot sf sm..ti?Първоначално написано от Fortuna
Най - добре си напиши сама по домашни причини и готово.
оф...в обявите купува/продава има някъф който разпространява бележки...моеш да се разровиш и да го питаш....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
леля ми е лекар и ми издава когато си искам![]()
![]()
![]()
иначе отиди при личната може да даде
хах, аз мога да си взема бележка когато си поискам, лекарката ми дава без проблем , само да я помоля, дори да не съм болна и готовооо...както и да е, пиши си една бележка по домашни причини или ако класната ти е готина направо я питай може ли да ти ги извини отсъствията, кажи там че си имала семейни проблем ,дрън, дрън, направи тъжно изражение и хоп, извинена си, е не при всички става де![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
мойта лекарка докато бях ученичка...като ме видеше на вратата....
"за какво и колко дни искаш"
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ima6 [ravo na 3, 4 dni po semeini pri4ini
a ina4e ne s1m ot sf sorry ne moga da ti pomogna,nqmash li nqkoi priqtel koito da prodava edve li ne moje6 da si nameri6 otnikade
Is everybody going crazy?!?
Който продава, да пише, че ми трябва спешно.
За предпочитане е да е празна, с печат, аз ще си я попълня... от София съм, няма проблем да направя запис по пощата...
знаете ли от каква хартия са извинителните бележки ?
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Това не е вярно.Има право да извини само един ден с такава бележка.Първоначално написано от Fortuna
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И това не е вярно.Има право на 3 дни.Първоначално написано от LovelyGirl