- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хубави кубинки в София! Ама от къде?
Здравейте.От има няма две години си ходя с едни военни кубинки (взех ги от един склад когато продаваха останалите кубинки от казармата) сега все още са в прилично състояние и ще издържат поне още година ама смятам да си взема нови.
Под хубави кубинки разбирам да не се късат на 2-рия месец,да са от кожа и евентоално да имат метално бомбе.На женския пазар съм чуваял,че има полицейски кубинки ама до колкото знам бързо се късат.Един приятел ми препоръча някаде от подлеза на НДК за 80лв. кожа и метално бомбе ама не съм сигурен,че беше точно подлеза на НДК.Гледъл съм по рок магазините има хубави кубинки ама 150 за кубника не ми се дават.
Та кажете някой магазин за кубинки който да са на сравнително прилична цена (до 100-120лв) и да издържат.
Йога и мъдрост
ами в повечето металски има аз лично моите си ги взех от пловдив но съм сигурна че в софия има на много по изгодни цени пробваи в Горгона , Металхеван и тн. :P
^ А в ОЧЗ са грозни![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
В подлеза към онази дискотека има; при Коня нали има; На Цар Самуил 93 има 2 магазина
То 150 даже са малко...така че Горгон-а направо го заеби, там са скъпи, обаче супер яки. Май имаше едни намалени на 140, ама щом не те интересува...
Пробвай в ОЧЗ тогава верно.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Никъде не съм написала дали са хубави или не - просто го удовлетворяват като цена. Сега Горгон-а си е друго нещо, нооо ...Първоначално написано от Boot
В организацията на чудовищата са абсолютно същите, както в "готическият" магазин, ама нали се води монополист в тази насока и цените са ....Първоначално написано от HeartOfRaven
Интересно ми е защо си ги купуват хората от Горгено (не че и аз не съм го правил), но на 15 минути от там има същите обувки, които за по-скромна сума са повече дупкиПървоначално написано от blackwidowsf
Защото си кууул, ако пазаруваш там, ю ар тру готПървоначално написано от bulgarche
![]()
Нещо като "мола" - "ходих в мола и си взех 'еди кво си'", като същото 'еди кво си' по Пиротска или в района е с една идея по евтино, ама не е същото усещането![]()
малко сънено пиша в този ранен час, ама ако погледнеш ТУК, ще разбереш, че съм с две идеи по-запознат с пазара на кубинки
Аз като си търсих кубинки в ОЧЗ имаше само супер гадните Камелот...
Проблема на някои(ако не всички) от гореспоменатите марки е че е пропуснато най-елементарното зашиване на езиците ако не до горе, то поне до половината на височината на обувките.....Езиците са зашити някъде до 3-4та дупка.....![]()
![]()
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Тва хубаво, ама реално като нагазиш дотам във вода пускат ли ?Първоначално написано от Raybeez
Визирах главно Стиил.....зашити са уж до 5-та но някъде до 3-та дупка би трябвало да не пускат вода.
Това разбира се при условие че гадовете не бяха оставили миниатюрните ъгълчета в началото на подгъва(1ва дупка) незашити.....![]()
![]()
Което на практика почти обезмисля да бяха шити.
Мислех че е гадна бройката и в последствие всички които съм проверявал са така зашити.
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Хммм, а някой да ми препоръча хубави тридупкови // ??
![]()
На моя steel подгъва е до 6-та дупка, а на knightsbridge-a до няма и втората
С мерак.
иначе аз съм с Камелот 15ки и не се оплаквам.
В О4З са по 130лв.
Войни на Тангра
И аз искам тройки, ама нещо не си харесвам... :/
за удобни няма спор , ама красиви...Първоначално написано от merediana
Raise your fist!
Приятелката ми си взе 14 дупки от Америка и на тях пише made in chinaПървоначално написано от Raybeez
Ина нали ми донесе от Англия едно автобусче, на което също пише made in china.
Приятели се шегуваха че скоро и деца ще започнат да правят по поръчка. Само казваш цвят на очи, кожа, коса, височина, килограми и ще го приготвят![]()
q vijte tva
http://www.shoes.com/Shopping/Produc...044&pg=5047864
i tva li e kobinka i takiva v sofiq ima li ?
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Тфа е грозотия, иначе има в София
mersi na pyk mi haresvat![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help