.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Моята (дълга) история

Ми здравейте! Реших и аз да споделя какво ме мъчи в последните 4 месеца. Може би ше го разкажа твърде надълго и нашироко...
    Всичко започна на един рожден ден. Със една цигара...и със думите от моя страна "Нали знаеш че тва е само забивка?!"
    На сутринта след РДто си разменихме телефони и скайпове и такам. 3 месеца си писахме и аз 3 месеца упорито отказвах да излезна с него тъй като го бях преценила като непотенциален за връзка...просто приятел и не исках да се вкарва във филми. В крайна сметка излезнахме и не че сме ходили кой знае къде,но тва беше една от най-готините ми срещи! На края седяхме в един парк на една пейка и си говорехме и няма да изпадам в подробности,но там ни беше първата целувка След което се видяхме още няколко пъти и всичко мина супер. Заминах за 1 седмица в Лондон и там нямаше ден в който да не ми е писал някви супер милите неща и просто осъзнах как започвам да хлътвам. Върнах се и той зададе въпроса "какво правим с нас" и решихме че ще сме официално заедно. 1 месец пълна идилия...не знаех къде съм...всеки ден бяхме заедно,което не е мн характерно за мен, имало е случай да сме по 5-6 часа заедно и просто да не забелязваме как минава времето. Всъщност на мен винаги ми е било недостатъчно...и тва не е характерно за мен.
    Всичко вървеше страхотно,запознах го с най-близките ми приятели. Вечерта преди да направим месец бяхме на вечеря и беше много готино при което като се прибрах получих смс от него че това е била една от най-хубавите вечери в живота му и тва е било благодарение на мен. На следващия ден влизам в скайп,говорим си нормално и изведнъж той изтриса "мисля че е по-добре да спрем до тук...не съм готов за нещо толкова сериозно,страх ме е да не те нараня!" И аз му казах с тия клишета няма да минеш,поне ми кажи истинската причина поради която късаме,нали всичко беше наред,къде сбърках. И той-това е причината... Решихме че ще се пробваме да сме приятели!
    Първия месец се държах по-студено,пшехме си всяка вечер и се виждахме всяка седмица. Към края на месеца той ме целуна..аз му отвърнах. Реших че е размислил или поне е почнал да размисля и иска пак да сме заедно. Говорихме...оказа се че просто искал да се приятели,които от време на време правят секс или се забиват. Казах му че не съм таква и няма да стана и се скарахме общо взето. Минаха 3 дни и ми писа. Видяхме се,пак ме целуна и така пак в продължение на месец...отново се опитах да разбера какво иска и отговора беше-така ми е добре искам да съм малко сам,но и да сме приятели. Казах му че няма да стане. Отново се скарахме,за пореден път се опитах да прекъсна връзка. След 3 дни аз не издържах, реших че ще се боря до край! Пробвах какви ли не тактики-на безразличие,на просто приятелка,реших да се опитам да го накарам да ревнува-ефект нямаше! И тъкмо се бях отчаяла когато ми звънна да се видим и то в тях...кой ме би по главата да ходя...не съжалявам,но ми върна доста от чувствата и даже ги засили. В следващата една седмица се държа изключително мило и внимателно,дали от вина или от чувства така и не разбрах, аз отново реших че е време да разбера дали не се заблуждавам. Идваше нова година за тва му казах-искам да почна на чисто и да знам по дяволите знача ли нещо за теб или не,с мен ли си или не?! Отговора беше-ти си най-невероятното момиче,което познавам,но просто не мога да съм с теб. 2 седмици никакъв контакт. Тъкмо почнах да свиквам с мисълта че всичко свърши и ми звънна за нова година. Казах си ок той по принцип е много мил явно е решил да ми звънне. Точно след 2 дни почна да ми пише смси,как съм си била изкарала,не съм ли забила някое гадже. Реших да съм силна и не отговорих. Писа в скайп аз му се накарах и му казах че не знае какво иска и е време да ме пусне,тъй като не съм му на повикване да е с мен когато реши той. Тва сигурно ни е било най-бруталното каране. На следващия ден имах рожден ден и очаквах поне един смс да пише. До 11 вечерта нищо и тъкмо вече влизах в скайп с ясната цел да го блокна ,когато получих смса. Пожелания обаче под тях "Обичам те". До сега нито аз нито той си го бяхме казвали. Влезнах в скайп говорихме си сигурно до 2-3 през ноща и аз гледах да избягвам темата "обичам те".Реших че ако има нещо ще ми го каже сам. На следващия ден предложих да се видим защото той беше споменал че иска и той ми каза "ами мисля че е по-добре да не се виждаме,ти си започнала да ме забравяш и мисля че така е най-добре за теб" Ядосах се и го питах тогава какво означават думите обичам те и знаели въобще какво е тва чувство. Каза ми че на истина е осъзнал че ме обича,но че съм имала много силен характер и това го плашело и че бил убеден че след време ще съжалява,но за мен така било най-добре. Това ми беше капака! 4 месеца го чаках,4 месеца отказвах на кой ли не защото мислех само за него и накрая да ми каже това...Казах му "И аз те обичам" и той ми каза че ме обича и го блокнах.(преди 6 дена) преди 2 дена го засякох на улицата и всичко ми се преобърна.
    Яд ме е че с него имам адски силно привличане,яд ме е,че позволих да ме разиграва така,но най-много ме е яд че не даде реален шанс на връзката ни и знам че между нас още не е приключило само че аз се отказвам да се боря! Чувствам се изцедена и предадена от човека когото обичам и въпреки всичко ако сега дойде и ми каже че иска да е с мен ще му простя всичко...

Съжалявам че е дълго,но не мисля че мога да разкажа историята ми по-кратко... Мерси на който е имал нервите да я изчете!

И книга можеш да напишеш от това ^^ .. Ем виж.. според мен ако наистина желаеш нещо толкова силно.. Дори и хилядите неуспехи да те отчайват, не се предавай... Ако го искаш с цялото си сърце, бори се за него.. Бори се за всичко... Ако се предадеш не само ще загубиш, но и вече няма да имаш същата смелост в подобни ситуации... Но пък ако искаш да го забравиш... Ще ти коства много... :> Но време му е майката..
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    И книга можеш да напишеш от това ^^ .. Ем виж.. според мен ако наистина желаеш нещо толкова силно.. Дори и хилядите неуспехи да те отчайват, не се предавай... Ако го искаш с цялото си сърце, бори се за него.. Бори се за всичко... Ако се предадеш не само ще загубиш, но и вече няма да имаш същата смелост в подобни ситуации... Но пък ако искаш да го забравиш... Ще ти коства много... :> Но време му е майката..
    Ми аз доколкото разбрах се е борила достатъчно ..явно момчето незнае какво иска ... ии именно защото е силна, вместо да тъпче на едно и също място трябва да продължи напред !! Така той най-добре ще осъзнае какво е загубил и че чуствата на хората не са детски играчки !!
    What g0od is a [color=violet]

Бъди твърда!Еби му майката,тоя не те заслужава...pussy

Град
    In his heart...
    Ох, леле мъжете незнаят какво искат. Ами мила, бих те посъветвала пак да поговориш с него, ако наистина искаш. Ако наистина го искаш още давай. Седнете като големи хора и поговорете, какви са тези детски игрички?
    Dear me,
    You are the sexiest thing
    has ever walked on this world.
    Love,
    Me

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Разиграва си те както си иска...
    Зае*и го тоз мухльо Изхабила си достатъчно време и нерви....

Град
    Destanation unknown ((:
    Ебаааахти гадното .... Аз няма да казвам ,че е мъхльо , глупак и какъв ли още не , щото не го познавам . Само едно ще ти кажа - С хора , които не знаят какво искат не се занимавай ! От такива най-много боли ! Просто в момента трябва да бъдеш силна ... Успех !

Цитирай Първоначално написано от TheForbiddenFruit
    Ох, леле мъжете незнаят какво искат. Ами мила, бих те посъветвала пак да поговориш с него, ако наистина искаш. Ако наистина го искаш още давай. Седнете като големи хора и поговорете, какви са тези детски игрички?
    не знаеш колко пъти сме ходил на кафе,говорили сме по скайп и т.н....винаги се измъква от въпросите. Последния път като стакарахме му казах "Абе мамка ти не виждаш ли че се влюбих в тебе и че ме измъчваш в момента" И той " аз никога не говоря за чувствата си,аз просто чувствам" Е поне накрая се осмели да ми каже че ме обича.

Не мога да се боря повече-4 месеца малко ли са? Ако имаше някви сериозни намерения до сега щеше да ги е осъзнал и да е направил нещо. Така или иначе ще ги видя на бала му,след това отново на РД през лятото на същото момиче и ако нямам чувства (което ме съмнява,защото като го видя се появяват наново) мисля да е опитам да сме приятели,защото много го ценя и се разбираме адски добре!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ебаааахти гадното .... Аз няма да казвам ,че е мъхльо , глупак и какъв ли още не , щото не го познавам . Само едно ще ти кажа - С хора , които не знаят какво искат не се занимавай ! От такива най-много боли ! Просто в момента трябва да бъдеш силна ... Успех !
    +1
    Get what you can and never get back

Оу, скъпа ... Бъди като мъжете - безчувствена използвачка
    Едно време и аз хранех нахразни надежни за този или онзи, но ... се осъзнах и реших, че аз ще ги използвам.Обещах на себе си.
    И един съвет, не се отчайвай, че правим глупости, когато сме отчаяни ... Продължавай напред .Не гледай назад

Град
    In his heart...
    Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Оу, скъпа ... Бъди като мъжете - безчувствена използвачка
    Едно време и аз хранех нахразни надежни за този или онзи, но ... се осъзнах и реших, че аз ще ги използвам.Обещах на себе си.
    И един съвет, не се отчайвай, че правим глупости, когато сме отчаяни ... Продължавай напред .Не гледай назад
    Абсолютно си права. И аз бях така, но после казах край. Знаеш ли колко е приятно понякои път, като използваш мъжката тактика?
    Dear me,
    You are the sexiest thing
    has ever walked on this world.
    Love,
    Me

Ами той човека си ти е казал,че неиска нищо сериозно... а да си играеш на чувства не е най-забавно щом той така си е решил ти трябва да си силна и да продължиш напред,той може и да се осети,че е загубил нещо наистина ценно или вече се е осетил,но докато той не е на ясно със собствените си чувства..ти нямаш време да го чакаш да се изясни... Може и да е труднои болезнено,но според мен по-добре да си нямаш работа с такива като него,пак казвам това е само според мен Успехчета !

Нещастник...силно привличане или не-такъв човек не ти трябва

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Наистина много гадно всичкото това време което си чакала и в което си продължавала по някакъв начин да оправиш нещата.. наистина гадно.. просто не е трябвало да ти дава такива надежди.. още по-малко пък да казва "Обичам те", след което да не иска да е с теб..
    Та хората не казват ли това когато искат да с човека който обичат ?!
    Не знам какво друго да кажа по въпроса..
    Ще се надявам по-бързо и по-безболезнено да преживееш всико случило се и да намериш някой който наситина ще те заслужава.. и пред който да можеш да разкриеш чувствата си, защото вече много често срещам теми в които се говори как понеже предишния приятел заебап момичето и сега да вярвали на момчетата и че не можели да разкрият чувствата си напълно..
    Успех!

Пича така си играе с теб, а ти така му се връзваш. Само за мен ли е очевидно, че всичко това е игра и до колкото прочетох той постига целите си. Нищо не го плаши в теб, нито го притеснява. Т'ва са едни от най-старите номера в "мъжкия кодекс". Мила толкова "силен характер" си че сама си призна, че си се оплела. От мен да знаеш...от там заек нема да изскочи. Дигай си чукалата и беж да те нема. Не отговаряш на смс-и, на скайпове, не го срещаш, не ходиш с него на кафета. Само това е оправията, иначе бъди готова да си носиш последствията. Поздрави
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен
    Авторката просто си попаднала на 1 момче - путка. За твое съжаление ще ти кажа че такива момчета (мъже) са рядкост и ти си нацелила точно него.Не се вкарвай във филми и не заключвай сърцето си защото не всички са такива. И не е необходимо да обиждате момчето. Всеки може да почувства слабост и да се обърка в даден момент. Човешко е. Просто ти сама си го осъзнала че това момче не е годно за сериозна връзка, време е и сега да го осъзнаеш. Не мисля че е необходимо да се бориш за човек който те разиграва и е доволно заблуден. Хвани си малко по зрял мъж или момче , нз на колко си.

Поздрави !

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    На същото мнение!

Мерси за съветите и за разбирането. Ми аз знам че трябва да се дистанцирам и това правя в момента. Вече съм решила да го оставя в миналото колкото и да ми е трудно. Не знам дали си е играл с мен или наистина не знае какво иска,факт е че тогава не бях готова да го "пусна'. Сега съм и го направих просто ми трябва време...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ти ще се справиш.... жалко за него ,че е изпуснал момиче,което наистина е било готово да го направи щастлив... Достатъчно си чакала и си се борила,той като незане какво иска не си ти виновна.. Правилно решение според мен да се дистанцираш... Успех!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от sku
    Мерси за съветите и за разбирането. Ми аз знам че трябва да се дистанцирам и това правя в момента. Вече съм решила да го оставя в миналото колкото и да ми е трудно. Не знам дали си е играл с мен или наистина не знае какво иска,факт е че тогава не бях готова да го "пусна'. Сега съм и го направих просто ми трябва време...
    Хубаво е, че имаш желание да се отдалечиш и " да го пуснеш" .... Само , че трябва да знаеш, че няма да стане така от веднъж. Ще боли много и ще трябва доста време. Но е добре , че имаш желание.
    Сега само трябва да си много силна и когато пак се появи пред теб да имаш смелостта да го отблъснеш.
    Успех.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от curka87
    Цитирай Първоначално написано от sku
    Хубаво е, че имаш желание да се отдалечиш и " да го пуснеш" .... Само , че трябва да знаеш, че няма да стане така от веднъж. Ще боли много и ще трябва доста време. Но е добре , че имаш желание.
    Сега само трябва да си много силна и когато пак се появи пред теб да имаш смелостта да го отблъснеш.
    Успех.
    Имах подобен случай като бях малка и неразумна и тогава някак си успях да се справя...трябваше ми 1година за да го преживея напълно така че съм наясно какво ще ми коства... Иначе тва в единственото което ме притеснява-като се видим какво ще стане...Обаче си имам приятели да ме бият по главата да на правя глупости така че ще разчитам малко и на тях , но повече на себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си