.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

пак за аналния секс

здр бих искала да ви попитам нещо за аналния секс.въпросът ми е колко време след като съм си направила промивка (там долу) мога да сам спокойна че няма да изцапам партниора си

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    vednaga
    stiga da se naprai6 nqkoq torta v toaletnata de

Град
    Дълбините на канала :D
    леллел колко ви е интересен тоя анален секс.. мен ми е противно

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мисля че веднага но никога не е сигурно!Винаги можеш да се изпунеш особено ако ще ти е за 1 път

не м и е за първи път

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etovr
    не м и е за първи път
    togava 6tom ne ti e za purvi put 6to zadava6 takiva vuprosi
    bi trqqlo da si informirana ve4e

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Бикоус ши ис стюпид.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами щом не ти е за 1 път мисля че това говори много лошо за теб!Щом не си се инфоримирала преди това.. или ти не си направи клизма и се уака?

Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Бикоус ши ис стюпид.
    axa axa

Re: пак за аналния секс

здр бих искала да ви попитам нещо за аналния секс.въпросът ми е колко време след като съм си направила промивка (там долу) мога да сам спокойна че няма да изцапам партниора си
    Това според мене са някакви митове ,че поянкога се насираш като правиш анален.Вярно имам чувството ,че ми се ходи до тоалетна като го правя,но никога не съм имала издънки.

hottie
    Guest
    Веднага глупости ! Вие какво? Идва гаджето у вас и му казвате 'Момент скъпи, ей сега идвам. Само да си направя клизма!".
    Първо искам да кажа, че клизмата не е винаги задължителна. Важно е да си отишла до тоалетната същия ден! Даже клизмата е вредна повече от веднъж/два пъти седмично.
    След като я направиш или се изходиш може още няколко часа спокойно, стига преди това да не седнеш и се наплюскаш като на бъдни вечер.

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Веднага глупости ! Вие какво? Идва гаджето у вас и му казвате 'Момент скъпи, ей сега идвам. Само да си направя клизма!".
    Първо искам да кажа, че клизмата не е винаги задължителна. Важно е да си отишла до тоалетната същия ден! Даже клизмата е вредна повече от веднъж/два пъти седмично.
    След като я направиш или се изходиш може още няколко часа спокойно, стига преди това да не седнеш и се наплюскаш като на бъдни вечер.
    +1

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хоти, ние правим рядко и се уговаряме, защото за нас това е нещо специално, което се случва на 2-3 месеца 1 път! Но НИКОГА не съм си правила клизма и не е имало проблеми. Просто отивам до тоалетната и се измивам добре...

hottie
    Guest
    Ами може, аз лично не харесвам уговорките. Веднага ми минава желанието. Но иначе това имах предвид - клизмите не са винаги задължителни.

P.S.Кремче и ти ли !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Какво и аз ли?

А иначе като не живеем заедно, сексът винаги е уговорен по някакъв начин. А за аналният такъв трябва вазелинче, презерватив и усамотено място. Такъв правим на вилата, но понеже не се очаква скоро да ходим, ще трябва някой път да изгоним техните....Трябва ми много спокойна и интимна обстановка за това!

за мен аналния секс е извратен. но зависи от момичето ако тя иска..може но тва е гадна работа не го харесвам трябва да ми харесва мн момичето

+1

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    леллел колко ви е интересен тоя анален секс.. мен ми е противно
    +1 И на мене адски (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Re: пак за аналния секс

Цитирай Първоначално написано от smilebaby
    Това според мене са някакви митове ,че поянкога се насираш като правиш анален.Вярно имам чувството ,че ми се ходи до тоалетна като го правя,но никога не съм имала издънки.
    И аз мислех че са митове...спокойно ,ще ти се случи ,точно когато най-малко очкаваш да станеш за резил.

абе и аз така си мисля,пък и до сега не се е случвала някоя издънка

Град
    София
    Аз само два пъти съм правила и двата пъти не е било "планувано" така да се каже, тоест не съм правила специални промивки и клизми, нямах никакви издънки.С много крем не боли, само леко в началото. Но една моя позната така се е била свила и не са използвали никакъв лубрикант че се е била изпуснала. И на мен ми се струваше мит това за изпускането, но....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си