По принцип, скъпи мои, драги съфорумци, винаги като пускам тема си е сейввам на txt. документче в избрана специална папка Teenproblem.net и одеве докато разглеждах преди време какви теми съм пускала, направи ми впечатление, че в рамките на последните 10 месеца имам две теми в различен период от време, които се дублират. Те са от сорта на "ебах тея мъже, само за секс говорят" и на дълга и на широка ви обеснявам как аз съм едно нищо и просто докато седя (неподвижно, да отбележа!) и си гледам тъпо в тавана пишките им стават. Явно женските и мъжките полови органи се привличат като магнит, независимо от външната им обвивка.
Както и да е, проблема е друг. Докато съм пишела онези теми, аз съм визирала някаква скромна сума мъже. Интересното идва как всеки изминал ден нарастват. Ама до неузнаваемост. Мъже от различни възрасти, различно естество на среда на живот, различен начин на живот, различно мислене и т.н.
Тоя секс се е превърнал нещо като фикс идея на всеки странстващ мъж. Уж се опитвам да го приема като нещо нормално и се опитвам да го разбера, явно само се самозалъгвам, че го правя.

Темата ми е насочена към друго..
Защо когато покажеш на един мъж, че не може да те има, раняваш толкова дълбоко егото му ? А уж се правят "Е, тая не ми върза, ще си намеря някоя друга". Колкото и да ви го твърдят не им вярвайте.
Интересното идва когато след това започнат да обесняват с колко жени са били; колко добри били; квки интимни взаимоотношения преживели; общо взето се опитват да си припомнят стари случки, за да може отново да повдигнат иначе вече падналото си самочувствие в лайната от такива малки пикли като мене.
А защо хората са толкова лесни за манипулиране и провокации. ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО
Може би не ви казвам нищо ново. Темата НЕ е ХЕЙТ за мъжете! Ни най малко. Нито в темата ми се съдържа някаква полова дискриминация. Нема такова нещо. Аз обичам и уважавам МЪЖЕТЕ, но не и тези, които са толкова провокативни на тема секс, себедостойнство, его, лично задоволение на потребностите... демек никой не уважавам, щото не мога да срещна такъв индивид. А най се дразня на приказки от сорта на "аз винаги гледам първо на другия да му е добре". ХхахАХАХхахАХАХха

Ако мислеха така, първо щяха да питат "ИСКАШ ЛИ" и като им кажеш "НЕ" да не продължават да нахалстват, ама с тва самочувствие до космоса си ебало майката на цялата нация.

Олекна ми.
Благодаря, че ме изслушахте.