- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък с панделка -- Развръзка!
много хубаво си направил братко, поздравления и аз също си падам по такива неща..и често ги правех за приятелката си...много е готино да видиш радоста в очичките на обичания човек..няма такова удоволствиепродължавай в същия дух
за момичето съм сигурен, че те е оценила и скоро ще се получат нещата както трябва
Благодаря много..Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Да - наистина е така, дори просто когато я видях да идва към мен забравих за всичко и си спомних и кога за 1ви път ме прегърна, спомних си блясъка в очите и..Дано наистина нещата да потръгнат защото толкова много съм влюбен в нея, че дори не мога да го опиша с думи
![]()
Мен пък не ме кефи. Цялата идея с нейна снимка не ме кефи. Розовата панделка не ме кефи. Супер сладникавите обяснения в любов на автора също не ме кефят. И не защото 'обичам да хейтя', а защото наистина не ме кефи.
1во: Обосновавам се: Нейна снимка казах по горе защо и да цитирам отново: Защото вечер когато заспива и поглежда към нея да се сеща кое е момичето в което съм влюбен толкова много, да си спомна всичките неща които съм правил от сърце за нея, да знае, че когато тя гледа снимката аз си мисля за нея..Първоначално написано от AFT
2ро: Розово: Супер цвят за момиче и много подхождаше на зеленото.
3то: Обичам да се обяснявам и да казвам нещата такива каквито са.
4то: Правя го за момичето, а не за теб и не е важно дали на теб ще ти хареса или не, а дали на нея ще и хареса. А за това, че обичаш да 'обичаш да хейтиш' но не ти харесва заради това, а защото наистина не ти харесва - всеки си има лично мнение и има право да го изразява - все пак сме в свободна държава
^ ....Тя само изказа мнение...
Свобода на словото....
хахах евала братле, как само я затапи...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
случайно казах: А за това, че обичаш да 'обичаш да хейтиш' но не ти харесва заради това, а защото наистина не ти харесва - всеки си има лично мнение и има право да го изразява - все пак сме в свободна държаваПървоначално написано от ImmortalForever
Не съм тръгнал да говоря простащини и да псувам.. просто казах какво мисля след поста който беше даден..![]()
Малееее КОЛКО ХУБАВО\
/ =D>
Наистина си личи колко много я обичаш
Дано да се получи с неяПожелавам ти много успех.
Това,че ти си направил сам всичко е много сладко
Ох как се разнежих,защо моето слънце не е тук да ме гушне![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Просто ако не ти пукаше, както твърдиш, нямаше да ми се обясняваш с първо, трето, десето, а да кажеш 'добре' и да подминеш.Първоначално написано от myNameIsImmortal
xxx a защо си мислиш , че всички момичета харесват розовото ...Първоначално написано от myNameIsImmortal
това е глупаво ... и да те светна розово отина на светло синьо , но не и на зелено ... нa зелено отива бананово ...
Отговарям ня всичкиПървоначално написано от AFT
Така че.. се ми е 1
Ъъ, случайно я познавам ?!Първоначално написано от beachy_bunny
А относно кой цвят за кое си отива мерси - ще го запомня и следващия път ще се погрижа да бъдат правилните цветове![]()
Добре де какво се заяждате с момчето?Ако за вас някой беше направил и половината от това което той е напраил щеше да се разтопите сигурно и да скачате до небето,а тук говорите,че зелено отивало на бананово...Това ли е най-важното??
Не стига,че е направил всичко сам и иска да сподели,а вие упреквате само..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мерси многоПървоначално написано от LovelyGirl
Радвам се че ти е харесало.
А относно твоето мило като го видиш ще си те прегърне, та и от мое име даже :P
Мерси много, че ме подкрепи, но всеки има право да изрази мнението си - както казах: в свободна държава сме..Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
AFT спри да се заяждаш .. На теб не ти харесва, но на нея й харесва, какъв е проблема?![]()
Колкото до другото момиченце - Вземи си лепни една лилава панделка на задника и недей да се изказваш неподготвена..
Мерси много за подкрепатаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Никъде не видях да пише, че темата е само за похвали колко е смел, колко е прекрасен и колко розовото си отива със зеленото. :/ Казах, че не се заяждам, но просто не ми харесва, а авторът реши да се обяснява като ощипана мома. С напълно спокоен тон го казах, дори не псувах, god damn it. o_O
LovelyGirl, както казах - не се заяждах. Дори сега не се заяждам. Просто не може всички да са на едно мнение. Той сподели какво е направил и би трябвало да очаква и негативни мнения, нали? Е, моето беше такова - казах, че не ме кефи и наистина е така. Тогава?
стига спам!Напраихте темата на гъз..
Еми ?! И аз казах, че няма нищо - всеки има вкус, всеки има лучно мнение![]()
Уау много готин подарък!!! Браво на тебе! Стискам ти палци всичко да се получи между вас :P
Евала пич!!! Друго не знам какво да кажа. Написал си го невероятно, а самото изпълнение сигурно е било още по-готино!
Пожелавам ти много късмет с нея.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED