.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от sku
    Уау много готин подарък!!! Браво на тебе! Стискам ти палци всичко да се получи между вас :P
    Мерси

Град
    Дълбините на канала :D
    аа деееба не мога ли да кажа гъъзз без да ме цензурира мамата му

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Никъде не видях да пише, че темата е само за похвали колко е смел, колко е прекрасен и колко розовото си отива със зеленото. :/ Казах, че не се заяждам, но просто не ми харесва, а авторът реши да се обяснява като ощипана мома. С напълно спокоен тон го казах, дори не псувах, god damn it. o_O

LovelyGirl, както казах - не се заяждах. Дори сега не се заяждам. Просто не може всички да са на едно мнение. Той сподели какво е направил и би трябвало да очаква и негативни мнения, нали? Е, моето беше такова - казах, че не ме кефи и наистина е така. Тогава?
    And I turn around with a great smile and you go with my white ass across eight mile.По темата:супер е братле надявам се момичето да го оцени и дал бог и тя да е влюбена във теб и да ти отвърне със същото.Успех
    Get what you can and never get back

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Евала пич!!! Друго не знам какво да кажа. Написал си го невероятно, а самото изпълнение сигурно е било още по-готино!
    Пожелавам ти много късмет с нея.

Мерси многоо

П.П. А аз на теб ще стискам палци да ти махнат бана от стария ник

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    AFT спри да се заяждаш .. На теб не ти харесва, но на нея й харесва, какъв е проблема?

Колкото до другото момиченце - Вземи си лепни една лилава панделка на задника и недей да се изказваш неподготвена..
    И къде се е заяла? Изказала е мнението си,макар да е негативно.
    На мен също не ми допада идеята,че с сложил нейна снимка / можеше да изчака да се снимат заедно /.Не ми харесват и баналните, бозави словоизлеяни, които можеха да се кажат много по - кратко и ясно.За мен поне,ефектът щеше да е много по-силен.
    И все пак авторът заслужава едно браво, постарал се е.
    Дано поне се събере с момичето.

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    And I turn around with a great smile and you go with my white ass across eight mile.По темата:супер е братле надявам се момичето да го оцени и дал бог и тя да е влюбена във теб и да ти отвърне със същото.Успех
    Мерси брат

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Добре де какво се заяждате с момчето?Ако за вас някой беше направил и половината от това което той е напраил щеше да се разтопите сигурно и да скачате до небето,а тук говорите,че зелено отивало на бананово...Това ли е най-важното??
    Не стига,че е направил всичко сам и иска да сподели,а вие упреквате само..
    Мерси много, че ме подкрепи, но всеки има право да изрази мнението си - както казах: в свободна държава сме..
    хм .. не съм се заяждала .. хубаво се е получило .. браво на момчето .. просто му дадох няколко полезни съвета ... и ми направи впечетление , че каза , че розовото е подходяш цвят за момиче ... лично на мен не ми допада ... ;]

Цитирай Първоначално написано от littlebaby
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    AFT спри да се заяждаш .. На теб не ти харесва, но на нея й харесва, какъв е проблема?

Колкото до другото момиченце - Вземи си лепни една лилава панделка на задника и недей да се изказваш неподготвена..
    И къде се е заяла? Изказала е мнението си,макар да е негативно.
    На мен също не ми допада идеята,че с сложил нейна снимка / можеше да изчака да се снимат заедно /.Не ми харесват и баналните, бозави словоизлеяни, които можеха да се кажат много по - кратко и ясно.За мен поне,ефектът щеше да е много по-силен.
    И все пак авторът заслужава едно браво, постарал се е.
    Дано поне се събере с момичето.
    Мерси за пожеланията.

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Добре де какво се заяждате с момчето?Ако за вас някой беше направил и половината от това което той е напраил щеше да се разтопите сигурно и да скачате до небето,а тук говорите,че зелено отивало на бананово...Това ли е най-важното??
    Мерси много, че ме подкрепи, но всеки има право да изрази мнението си - както казах: в свободна държава сме..
    хм .. не съм се заяждала .. хубаво се е получило .. браво на момчето .. просто му дадох няколко полезни съвета ... и ми направи впечетление , че каза , че розовото е подходяш цвят за момиче ... лично на мен не ми допада ... ;]
    Ако беше на мястото на момичето, на което подарявах подаръка, щеше да бъде друг цвят, защото щом съм влюбен в теб трябва да знам какви цветове предпочиташ и какви неща харесваш

Супер фен
    Ехх, хубава история Успех с момичето
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    На мен ми се стори,че се заяждаш,за това така реагирах
    Ако наистиниа не е било така,извинявай

Но знам колко е гадно да се радвам толкова много на нещо,което си направил и много си се старал и на края някой да ти каже нещо лошо за него
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

В този раздел специално хиляди теми в които се пита дали романтиката е актуална е ти доказваш че все още е на мода.Дано момичето оцени твоят жест и да не те размотава така.Жалко е от нейна страна да те държи в неведиен.Дано този жест да даде отговор на всичките ти въпроси.

Цитирай Първоначално написано от malone
    В този раздел специално хиляди теми в които се пита дали романтиката е актуална е ти доказваш че все още е на мода.Дано момичето оцени твоят жест и да не те размотава така.Жалко е от нейна страна да те държи в неведиен.Дано този жест да даде отговор на всичките ти въпроси.
    Благодаря много
    Наистина ще е по-добре в по-скоро време да разбера дали ще стане нещо между нас или не, защото междинното състояние е най-гадно..
    Затова остава само надеждата

Какво харесваш в нея? Надявам се,да не ставам много нахална с мойте въпросчета.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Лелеееостанах с отворена уста....супер готино си описал всичко...случката ... това което си искал и което си напрвил... много мило си постъпил и съм сигурна че ще го оцени...ако не го направи е голяма глупачка!!! Успех ти пожелавам!!!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Лелеееостанах с отворена уста....супер готино си описал всичко...случката ... това което си искал и което си напрвил... много мило си постъпил и съм сигурна че ще го оцени...ако не го направи е голяма глупачка!!! Успех ти пожелавам!!!
    Мерси много!

Така, Много се е зарадвала за подаръка и ми благодари много!
    Мерси много на тези които ми пожелахте Happy End

А дали ще има Happy End ще се опитам да разбера на 18.01.2008 година когато стават точно 99 дни откакто се влюбих в нея..

Това е засега по темата.
    Моля някой модератор да я заключи, по желание на автора

П.П.
    Когато дойде деня ще ви разкажа какво се е случило..

МЕРСИ НА ВСИЧКИ

Браво на тебе
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така, Много се е зарадвала за подаръка и ми благодари много!
    Мерси много на тези които ми пожелахте Happy End

А дали ще има Happy End ще се опитам да разбера на 18.01.2008 година когато стават точно 99 дни откакто се влюбих в нея..

Това е засега по темата.
    Моля някой модератор да я заключи, по желание на автора

П.П.
    Когато дойде деня ще ви разкажа какво се е случило..

МЕРСИ НА ВСИЧКИ
    Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си