- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък с панделка -- Развръзка!
аа деееба не мога ли да кажа гъъззбез да ме цензурира мамата му
And I turn around with a great smile and you go with my white ass across eight mile.По темата:супер е братле надявам се момичето да го оцени и дал бог и тя да е влюбена във теб и да ти отвърне със същото.УспехПървоначално написано от AFT
![]()
Get what you can and never get back
Мерси многооПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
П.П. А аз на теб ще стискам палци да ти махнат бана от стария ник![]()
И къде се е заяла?Първоначално написано от PreciousDiamond
Изказала е мнението си,макар да е негативно.
На мен също не ми допада идеята,че с сложил нейна снимка / можеше да изчака да се снимат заедно /.Не ми харесват и баналните, бозави словоизлеяни, които можеха да се кажат много по - кратко и ясно.За мен поне,ефектът щеше да е много по-силен.
И все пак авторът заслужава едно браво, постарал се е.
Дано поне се събере с момичето.![]()
хм .. не съм се заяждала .. хубаво се е получило .. браво на момчето .. просто му дадох няколко полезни съвета ... и ми направи впечетление , че каза , че розовото е подходяш цвят за момиче ... лично на мен не ми допада ... ;]Първоначално написано от myNameIsImmortal
Мерси за пожеланията.Първоначално написано от littlebaby
![]()
Ако беше на мястото на момичето, на което подарявах подаръка, щеше да бъде друг цвят, защото щом съм влюбен в теб трябва да знам какви цветове предпочиташ и какви неща харесвашПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
Ехх, хубава историяУспех с момичето
![]()
nicolepcd
На мен ми се стори,че се заяждаш,за това така реагирахПървоначално написано от beachy_bunny
Ако наистиниа не е било така,извинявай
Но знам колко е гадно да се радвам толкова много на нещо,което си направил и много си се старал и на края някой да ти каже нещо лошо за него![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
В този раздел специално хиляди теми в които се пита дали романтиката е актуална е ти доказваш че все още е на мода.Дано момичето оцени твоят жест и да не те размотава така.Жалко е от нейна страна да те държи в неведиен.Дано този жест да даде отговор на всичките ти въпроси.
Благодаря многоПървоначално написано от malone
![]()
Наистина ще е по-добре в по-скоро време да разбера дали ще стане нещо между нас или не, защото междинното състояние е най-гадно..![]()
Затова остава само надеждата![]()
Какво харесваш в нея?Надявам се,да не ставам много нахална с мойте въпросчета.
Лелеееостанах с отворена уста....супер готино си описал всичко...случката ... това което си искал и което си напрвил... много мило си постъпил и съм сигурна че ще го оцени...ако не го направи е голяма глупачка!!! Успех ти пожелавам!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Така, Много се е зарадвала за подаръка и ми благодари много!![]()
Мерси много на тези които ми пожелахте Happy End![]()
А дали ще има Happy End ще се опитам да разбера на 18.01.2008 година когато стават точно 99 дни откакто се влюбих в нея..![]()
Това е засега по темата.
Моля някой модератор да я заключи, по желание на автора![]()
П.П.
Когато дойде деня ще ви разкажа какво се е случило..
МЕРСИ НА ВСИЧКИ![]()
Браво на тебе![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Заключвам!Първоначално написано от myNameIsImmortal