Мен пък не ме кефи. Цялата идея с нейна снимка не ме кефи. Розовата панделка не ме кефи. Супер сладникавите обяснения в любов на автора също не ме кефят. И не защото 'обичам да хейтя', а защото наистина не ме кефи.
1во: Обосновавам се: Нейна снимка казах по горе защо и да цитирам отново: Защото вечер когато заспива и поглежда към нея да се сеща кое е момичето в което съм влюбен толкова много, да си спомна всичките неща които съм правил от сърце за нея, да знае, че когато тя гледа снимката аз си мисля за нея.. Сигурна съм, че точно това ще си мисли.
2ро: Розово: Супер цвят за момиче и много подхождаше на зеленото. Кой ти каза, че щом си момиче значи харесваш розовото?
3то: Обичам да се обяснявам и да казвам нещата такива каквито са. Хубаво, че и' казваш какво чувстваш към нея, но лично на мен тея шоколадови признания и т.н. хич не ми се нравят и затова казах, че не ме кефи.
4то: Правя го за момичето, а не за теб и не е важно дали на теб ще ти хареса или не, а дали на нея ще и хареса. А за това, че обичаш да 'обичаш да хейтиш' но не ти харесва заради това, а защото наистина не ти харесва - всеки си има лично мнение и има право да го изразява - все пак сме в свободна държава Ама ако бях казала, че ми харесва, дали щеше да изръсиш, че мнението ми няма значение? Щом няма значение, защо пусна тема с тоооолкова големи подробности? Можеше още в първата тема да питаш как се прави панделка и накрая на постнеш снимка на получилото се. ;] 'обичам да хейта' не случайно е в кавички by the way, може би трябваше да се досетиш, че всъщност не обичам да хейтя, но тук така съм известна (така казват) и го казах, за да не почнат хипер готините и оригинални съфорумници да се заяждат.
Просто ако не ти пукаше, както твърдиш, нямаше да ми се обясняваш с първо, трето, десето, а да кажеш 'добре' и да подминеш.