.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: Тройка

Тройка

От 3 години имам връзка с мъж,когото страшно много обичам.От известно време той иска да правим тройка с моя приятелка (която не познава) и се чудя дали да го направя?И всъщност той дали ме обича наистина щом иска да го деля с друга?Ласкае ме това,че иска да е точно с мен (все пак може да го направи с друго момиче),но Дали ако го направя,това ще задълбочи отношенията ни или ще ги развали?

Ти хубаво го обичаш,но той едва ли те обича.Просто те използва като команьонка.Днес иска тройка,утре ще ти тури бирена бутилка в задника.Разкарай го докато е време.Sad but truuuuue!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    3 години ... Абе хора кво правите вие бе
    Ми то на пича му е омръзнала една и съща шунда 3 години да гледа иска нещо ново ... дай му шанс !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ОМФГ... Ти на колко години си ... и имаш връзка с МЪЖ??? той на колко години е ... Иска 3ка а? Според мене просто ти си му омръзнала, особено ако имате разлика 8-9 че и повече години.... Ако си 18-19 що не се захванеш с някой на твоята възраст, а не с мъже?
    Според мене по скоро трябва да го зарежеш, отколкото 3ка... мое мнение... Някой от 2мата поиска ли 3ка, значи иска да изневери легално!

Град
    София
    това че иска да правите тройка не означава, че не те обича а по- скоро че иска сексуално разнообразие. Ако разликата ви в годините е голяма обаче бих казал, че той по- скоро те ползва за секс партньорка и сега очаква да се съгласиш на неговите прищявки за да не го загубиш.

моя съвет е по- скоро реши какво ти искаш от него и тогава да предприемаш действия

Повече от фен
    Хах представяш ли си за колко тъпа те мисли,че да те пита това?
    "Get Out of my life" - това трябва да кажеш!(лично мнение)
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Принципно малко е странно да те пита за тройка, явно иска разнообразие или иска да използва тебе и приятелката ти за някоя негова секс фантазия.
    Може би ще е добре да поговориш с него, но имай едно на ум тъй като ако ти му откажеш той може да си намери други 2 за тройката

Не мисля , че това е легална изневяра ???!!! Аз съм на 23,той на 25 . . . плюс това и двамата винаги сме били за експерименти . . . той ако иска да изневерява ще го направи , ако иска тройка за разнообразието само ще го направи с друга , а не с мен . . . Честно казано се радвам , че иска да сподели и изпълни сексуалните си фантазии точно с мен , а не с някоя друга . . . Просто поисках вашето мнение . . . За вас момичета тогава кое би било по-добре : 1 - мъжът до вас да поиска да споделите с него една негова сексуална фантазия или 2 той да го направи с друга ( и дано да не разберете ) ? ? ?

Град
    София
    какво да ти кажа ... много зависи какви са ти чувствата към него ... имай предвид, че ако го напраиш може да напразиш както него и приятелактата ти, така и самата себи си че си го допуснала.

въпреки това моят съвет е, че ако ти чувстваш, че това ще ти достави удоволствие, направи го. В крайна сметка секса е и за удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    Хах представяш ли си за колко тъпа те мисли,че да те пита това?
    "Get Out of my life" - това трябва да кажеш!(лично мнение)

Ами не мисля , че ме мисли за тъпа , тъй като нашите отношения винаги са били честни и открити . Няма нищо лошо в това . . . Радвам се , че ми казва всичко (особено за секса) , в крайна сметка в повечето случаи се стига до изневяра само защото партньорите не споделят изцяло фантазиите си и това което им харесва наистина (за това го търсят другаде...)

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    Не мисля , че това е легална изневяра ???!!! Аз съм на 23,той на 25 . . . плюс това и двамата винаги сме били за експерименти . . . той ако иска да изневерява ще го направи , ако иска тройка за разнообразието само ще го направи с друга , а не с мен . . . Честно казано се радвам , че иска да сподели и изпълни сексуалните си фантазии точно с мен , а не с някоя друга . . . Просто поисках вашето мнение . . . За вас момичета тогава кое би било по-добре : 1 - мъжът до вас да поиска да споделите с него една негова сексуална фантазия или 2 той да го направи с друга ( и дано да не разберете ) ? ? ?
    Щом става въпрос за тази възраст, не мисля че е удачно точно от тийнове да искаш мнение, по израснала си от нас, това е!
    Иначе погледнато от тази страна го питай това му желание от какво е породено и ако е фантазия, направете го, не мисля че ще има проблем, щом и 2мата сте ЗА експериментите, давайте

Не го смятам за странно. За мен е напълно нормално, дори хубаво да споделяте желанията си. Това може да значи много неща, но защо задължително трябва да значи, че не те обича. Всичко е наред единственото което те съветвам е да внимаваш, и ако решите да го направите избери ти приятелката.... Но дори не знаете дали тя ще иска така че не бързай и гледай да не е някоя красавица, все пак за твое спокойствие и комфорт. Успех. Убедена съм, че е страхотно изживяване. Просто не му мисли толкова.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Nqma losho da raznoobrazite... vse pak ste 3godini zaedno... malko ili mnogo omruzva..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ммм много е отворен твоя пич и май, че е голям експериментатор. Дали ще ти каже като реши да експериментира нещо с някоя друга - просто така за експеримента.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    opredeleno nqma da zazdravi otno6eniqta vi.moje da ne povliqe v otricatelna nasoka,no i v polojitelna nqma da e!

Re: Тройка

От 3 години имам връзка с мъж,когото страшно много обичам.От известно време той иска да правим тройка с моя приятелка (която не познава) и се чудя дали да го направя?И всъщност той дали ме обича наистина щом иска да го деля с друга?Ласкае ме това,че иска да е точно с мен (все пак може да го направи с друго момиче),но Дали ако го направя,това ще задълбочи отношенията ни или ще ги развали?
    хаха мн ясно че не те обича. отгоре на всичкото и извратен

Абе тва честно казано си е точно ваша работа. Аз лично не бих поискал съвет как, къде и с кой да го правя

Скайп - dark_elf2

Я се осъзнайте. К'фо лошо има в тройката, че и повече да са?Мислете по-разкрепостено пичове и пички хахха.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    lo6o v troikite nqma,no spored men ne sa podhodq6ti sa seriozno obvurzani hora!

Град
    Търговище
    Това са поредните пълни глупости.
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Благодаря на всички за мненията

Град
    София
    Благодаря на всички за мненията
    ей да кажеш ако си го направила дали съжаляваш после ще е полезно за други които имат подобна дилема

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от darla
    +358956478363724389467

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от darla
    +358956478363724389467
    много вярно

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    секса е предназначен за двама души

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си