- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Напушен в училище
ЗдравейтеИскам да попитам дали някой е ходил напушен в даскалу
И ако има такива кажете как се чувствахте
(Напушен с треава да подчертая
)
Ни пушим... мъ-ъ-ъ предполаам, чи ш'са чувствуваш ... напушен... маъ бе![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
ебати героя, после го изключиха и се чувстваше гадно физически доста време след досега на баща му до него самия... ето така се чувства...
а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни деца
Не вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогаваПървоначално написано от Il_cavaliere_del_male
Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма
![]()
Аа Това нещо не може да се опише трябва да го пробваш...в час по история един път бях напушен и влязох здраво във филма,гониха ме с ножове,биех се с пирати![]()
![]()
П.П Вече не пуша
Абе да ти кажа,ако отидеш в Американския колеж или Италианския лицей напушен,може и да ти се случи...Първоначално написано от vesito13
mда веднъж ...имахме български и имах някфи тикове с едното окоефекта мина 10мин след започването на часа
адски тъпа постъпка е според мен да се напушиш на училище или преди него..не виждам да има някъв смисъл...![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
^Нали тряа да си пича на класа![]()
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
лол, колко забавно..Първоначално написано от fashion4etyy
чак се изчерви а..
хахах,герой мамин..
иначе по темата.момиче от моя клас твърди,че й помагало да се съсредоточава и разни такива..напоследък се напушва всяка сутрин преди даскало..не виждам да й помага![]()
да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак![]()
хах чак сте ми смешни....дори цяла цигара да изпушиш от трева не може да ти се привиждат орки и други такиз...спрете на гледате тревомнски филми и да се правите на г'зенцаПървоначално написано от WestCoast
![]()
прекалил е с филмите тип How High, HalfbakedПървоначално написано от Overpowered
![]()
аз мн честомн е забавно
днес например госпожата по БЕЛ е ужасното прасе и я виждах като надут балон и уши на ЕЛФ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами изключват, душицо. Ако не знаеш цигарите и алкохола са забранени в училище, какво остава за трева и други неща.Първоначално написано от vesito13
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Знам , че са забранени , много добре при това , обаче в хубавата ни държава всички закони и правила се спазват до такава степенПървоначално написано от Wrathchild
Особено и човек , който има пари , няма да го изключат . С пари всеки може да си затвори очите за нещо . Това си е истината , защото се случва ежедневно
П.П. Аз напушена на училище не съм била , а и попринцип въобще не пуша .
Аз съм ходилаБеше .. меко казано .. адски яко
В смисъл такъв , не са ставали мизерии , но с тази от моя клас , с която се бяхме напушили седим , поглеждаме се и избухваме в някакъв истеричен смях . И тогава тоя даскала пита : "Аве момичета, вие да не сте напушени ве? " И ние вече в адската истерия ...
![]()
не.. тъпо е според мен
един приятел разказваше че веднъж отишал напушен и докато го изпитвали повърнал на бюрото на даскала в/у дневника![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
нетва е нещото което най- много мраза някой да пуши трева и въобще да използва сякви такива вещества просто побеснявам ...
тъпи ''фиешъни'' , повръща ми се от тях ...и кво да пиеш преди да влезеш е,да нямаш три очи случайно...дебил.с тфа ми се гордеятПървоначално написано от fashion4etyy
![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
тая тема е тъпа колкото и автора
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!