.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Напушен в училище

Здравейте Искам да попитам дали някой е ходил напушен в даскалу И ако има такива кажете как се чувствахте (Напушен с треава да подчертая )

Град
    Metaloland
    Ни пушим... мъ-ъ-ъ предполаам, чи ш'са чувствуваш ... напушен... маъ бе
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

ебати героя, после го изключиха и се чувстваше гадно физически доста време след досега на баща му до него самия... ето така се чувства...
    а що не почнете оргии да правите в класните стаи.. неразумни деца

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ................ no comment

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
    ебати героя, после го изключиха и се чувстваше гадно физически доста време след досега на баща му до него самия... ето така се чувства...
    Не вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогава Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма

Град
    Варна
    Аа Това нещо не може да се опише трябва да го пробваш...в час по история един път бях напушен и влязох здраво във филма,гониха ме с ножове,биех се с пирати

П.П Вече не пуша

не съм ходил. но с приятели пием преди да влезем

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Не вярвам да изключат някой , защото е бил напушен на даскало , за бога има по цели класове , които трябва да се изключват тогава Аххх леле , а миналата година напушени си взимаха едни бележниците , е такъв цирк няма
    Абе да ти кажа,ако отидеш в Американския колеж или Италианския лицей напушен,може и да ти се случи...

Град
    TaM..
    mда веднъж ...имахме български и имах някфи тикове с едното око ефекта мина 10мин след започването на часа

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    адски тъпа постъпка е според мен да се напушиш на училище или преди него..не виждам да има някъв смисъл...
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

^Нали тряа да си пича на класа
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    лол, колко забавно.. чак се изчерви а.. хахах,герой мамин..

иначе по темата.момиче от моя клас твърди,че й помагало да се съсредоточава и разни такива..напоследък се напушва всяка сутрин преди даскало..не виждам да й помага

да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от WestCoast
    да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак
    хах чак сте ми смешни....дори цяла цигара да изпушиш от трева не може да ти се привиждат орки и други такиз...спрете на гледате тревомнски филми и да се правите на г'зенца

Цитирай Първоначално написано от SinEo4koTo
    Аа Това нещо не може да се опише трябва да го пробваш...в час по история един път бях напушен и влязох здраво във филма,гониха ме с ножове,биех се с пирати

П.П Вече не пуша
    Малко си доокрасяваш май:/

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от Overpowered
    Цитирай Първоначално написано от SinEo4koTo

П.П Вече не пуша
    Малко си доокрасяваш май:/
    прекалил е с филмите тип How High, Halfbaked

аз мн често мн е забавно днес например госпожата по БЕЛ е ужасното прасе и я виждах като надут балон и уши на ЕЛФ

Ами изключват, душицо. Ако не знаеш цигарите и алкохола са забранени в училище, какво остава за трева и други неща.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ами изключват, душицо. Ако не знаеш цигарите и алкохола са забранени в училище, какво остава за трева и други неща.
    Знам , че са забранени , много добре при това , обаче в хубавата ни държава всички закони и правила се спазват до такава степен Особено и човек , който има пари , няма да го изключат . С пари всеки може да си затвори очите за нещо . Това си е истината , защото се случва ежедневно

П.П. Аз напушена на училище не съм била , а и попринцип въобще не пуша .

Град
    Destanation unknown ((:
    Аз съм ходила Беше .. меко казано .. адски яко В смисъл такъв , не са ставали мизерии , но с тази от моя клас , с която се бяхме напушили седим , поглеждаме се и избухваме в някакъв истеричен смях . И тогава тоя даскала пита : "Аве момичета, вие да не сте напушени ве? " И ние вече в адската истерия ...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    не.. тъпо е според мен

един приятел разказваше че веднъж отишал напушен и докато го изпитвали повърнал на бюрото на даскала в/у дневника
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

не тва е нещото което най- много мраза някой да пуши трева и въобще да използва сякви такива вещества просто побеснявам ...

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    тъпи ''фиешъни'' , повръща ми се от тях ...и кво да пиеш преди да влезеш е,да нямаш три очи случайно...дебил.с тфа ми се гордеят
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    тая тема е тъпа колкото и автора
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Цитирай Първоначално написано от WestCoast
    хах чак сте ми смешни....дори цяла цигара да изпушиш от трева не може да ти се привиждат орки и други такиз...спрете на гледате тревомнски филми и да се правите на г'зенца
    хаххааха яко си зле!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си