.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от WestCoast
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак
    хах чак сте ми смешни....дори цяла цигара да изпушиш от трева не може да ти се привиждат орки и други такиз...спрете на гледате тревомнски филми и да се правите на г'зенца
    хаххааха яко си зле!!!
    от ник-а ти разбирам ,че си яко деградирало същество( морално и физически) а от поста ти разбирам ,че си и с доста "богат" речник...."яко зле" - о иееее ....тъпита гаврошчета с тъп стил , тъпи дрешки и още по - тъпи в глАВАТА! зАБлуждаваите се че сте "cool" or "street ganstars" ,aко и само знаеше кви тъпотии говориш.... дори екстази не може да ти причини виждане на орки бе лапешок аман от "г'зетата" които само са слушали от по-големите "г'зенца" за ефекта от това растение ..ама нали сме "генгста" требва си доукрасяваме Не можеш да ме обориш квото и да пишеш ....

Интересно ,колко от хората тук говорат неща ,които са истина ,зимали бележници ,цели класове се напушени бе майка му деба ,защо да изключвали за присъствие нетрезвен в час ,аре де що ли да те изключат ,това училище трябва да има доста слабо чувство за самоуважение ,ако не те изключат ... като някои успее да ме убеди ,че е бил истински извисен ,ще си говорим тогава...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    emi az lichno ne i ne misla da xoda na daskalo napushena shoto e adski tupo inache edni priqteli pochti seka sedmica ...

Град
    Видин
    Тия пустиняци не съм пробвал и никога няма да ги пробвам!!По добре да се напия и да ида отколкото напушен...
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

хаха еми да случвало се е

Град
    София
    да ходил съм веднъш преди класно по география филмирах се че се биа с орки и карам някъф кадилак
    забавен си миличък ... пфф

апф, в гимназията супер много пъти ходих леш напушен... то си беше традиция да се съберем на типенцето зад даскало и да врътнем 1,2 слимарки.. А ся в университета... кво да ви кажа, рядко.. то някак си не варви вече.. ама си е адския айляк да влезнеш напукан в час по английски или микроикономика

Цитирай Първоначално написано от TeCHo0o0
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    не съм ходил. но с приятели пием преди да влезем
    тъпи ''фиешъни'' , повръща ми се от тях ...и кво да пиеш преди да влезеш е,да нямаш три очи случайно...дебил.с тфа ми се гордеят
    eeeeй кво ме нападаш бе аз пия не пуша! тва си е мой проблем ще пия колкото си искам и където си искам! глупак

Град
    TaM..
    тъпи ''фиешъни'' , повръща ми се от тях ...и кво да пиеш преди да влезеш е,да нямаш три очи случайно...дебил.с тфа ми се гордеят
    eeeeй кво ме нападаш бе аз пия не пуша! тва си е мой проблем ще пия колкото си искам и където си искам! глупак
    w zashtita na fashionite ...mnogo poveche gi hareswam ot metalite( povecheto sa propadnali piyanici ...) ili ot raparchetata ...."gangsta" pri wida na hora ot tezi "stilowe" naprawo

Супер фен Аватара на BladeDancer
    w zashtita na fashionite ...mnogo poveche gi hareswam ot metalite( povecheto sa propadnali piyanici ...) ili ot raparchetata ...."gangsta" pri wida na hora ot tezi "stilowe" naprawo
    Ох, баси и представата за едни толкова добри хора металите. Ти въобще не си срещнал някой метъл ами някав ненормалник фен на Corpse !
    ваУ рокс
    Grell

^Пак превърнахте темата в избиване на комплекси.
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Ох, баси и представата за едни толкова добри хора металите. Ти въобще не си срещнал някой метъл ами някав ненормалник фен на Corpse !
    а моля моля...знам поне 20-30 метъла до един са такива на възраст 15-20години .... може и да има точни ама досега не съм срещал такъв случай ....Sorry za spama

всеки ден съм напушен в даскало...

аххаха еми да доста често сме напушени с фр в даскало кво да е чувството ..яко хаха смях лиготий в часовете
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не съм ходила ама нямам и намерение
    П.С. Вече не пуша!

Ахаха както винаги обаче с повече хора около тебе и е по забавно Виж bro ако искаш да го правиш тряа да избереш някъв много тъп час man. Някъв в който не правите почти нищо или госпожата е идеот, или и 2-те... Ако си с истиските приятели ше се съдереш от смях. Само накрая влиза малко филмче, че ти има нещо, но мисля, че това е само при мен Не е нещо особено...

Цитирай Първоначално написано от GReddy_91
    Тия пустиняци не съм пробвал и никога няма да ги пробвам!!По добре да се напия и да ида отколкото напушен...
    по добре да са напушим и да летим от колкото да се напием и да пълзим :P

Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
    Цитирай Първоначално написано от GReddy_91
    по добре да са напушим и да летим от колкото да се напием и да пълзим :P
    Аз пък съм ЗА обратното

последния път можех да се заклея че едно дърво ми налиташе на бой

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    И ние и ние после виждаме двойно дъската
    По темата:незнам как е да си напушен, не съм провала , но ми се иска :P

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Преди това всеки ден пуших на даскало, ама сега откакто я поспрях, не съм.Ми готино е, особено като почнат да ти правят забележки даскалите, а ти се счупваш от смях и гледаш да се прикриеш по некав начин
    Абе забавно си е
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

2 пъти ходих с една приятелка пияна и напушена и всички ни се смяха и госпожите ни викат " да не сте дрогирани " и ние викаме " не " и само се лигавим и се хилим

в училище не съм ходила напушена .. само веднъж съм била пияна ... но като цяло сега смятам , че е било супер глупаво от моя страна ... А за орките , пиратите и мечовете ... ако искате изпушете 1 кг трева и пак няма да можете да се вкарате в такъв филм :Д .. голямо въображение имате
    Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...

Ами често ходя напушен на училище и досега никой учител не ме е разбрал и съм нямал проблеми. Ако те хванат с трева зависи от директора на училището дали ще те изключат. Но ако си напушен и те разберат няма как да го докажат, ако не намерят нищо в теб. В старото даскало бяха хванали едно момче и не го изключиха. Не смятам, че тревата е толкова "страшна" и опасна както мислят повечето хора. Аз предпочитам да се напуша отколкото да се напия(не пия попринцип). Тези пирати, дървета, които те бият и всякакви такива неща са простотий ... не изпъквате с тези неща, а ставате за смях. Разберете го вече !!! А и ако можеш да се сдържаш и да се владееш, а не да се държиш като някоя маймуна никой няма да те разбере, че си се напушил. Бих казал,че на училище ми е най-приятно да съм напушен.

Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg

Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    И какво, герои ли се чувствате? Ей дришльовци, на училище не се ходи за да се напиеш и напушиш със себеподобните пропаднали другарчета, там се ходи за да се УЧИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си