- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Напушен в училище
от ник-а ти разбирам ,че си яко деградирало същество( морално и физически) а от поста ти разбирам ,че си и с доста "богат" речник...."яко зле" - о иееее ....тъпита гаврошчета с тъп стил , тъпи дрешки и още по - тъпи в глАВАТА! зАБлуждаваите се че сте "cool" or "street ganstars" ,aко и само знаеше кви тъпотии говориш.... дори екстази не може да ти причини виждане на орки бе лапешокПървоначално написано от WestCoast
аман от "г'зетата" които само са слушали от по-големите "г'зенца" за ефекта от това растение ..ама нали сме "генгста" требва си доукрасяваме
Не можеш да ме обориш квото и да пишеш ....
Интересно ,колко от хората тук говорат неща ,които са истина ,зимали бележници ,цели класове се напушени бе майка му деба ,защо да изключвали за присъствие нетрезвен в час ,аре де що ли да те изключат ,това училище трябва да има доста слабо чувство за самоуважение ,ако не те изключат ... като някои успее да ме убеди ,че е бил истински извисен ,ще си говорим тогава...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi az lichno ne i ne misla da xoda na daskalo napushena shoto e adski tupo inache edni priqteli pochti seka sedmica ...
![]()
![]()
Тия пустиняци не съм пробвал и никога няма да ги пробвам!!По добре да се напия и да ида отколкото напушен...![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
хаха еми да случвало се е![]()
Първоначално написано от WestCoast
забавен си миличък ... пфф
![]()
апф, в гимназията супер много пъти ходих леш напушен... то си беше традиция да се съберем на типенцето зад даскало и да врътнем 1,2 слимарки.. А ся в университета... кво да ви кажа, рядко.. то някак си не варви вече.. ама си е адския айляк да влезнеш напукан в час по английски или микроикономика![]()
![]()
eeeeй кво ме нападаш беПървоначално написано от TeCHo0o0
аз пия не пуша! тва си е мой проблем ще пия колкото си искам и където си искам! глупак
w zashtita na fashionite ...mnogo poveche gi hareswam ot metalite( povecheto sa propadnali piyanici ...) ili ot raparchetata ...."gangsta"Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
![]()
pri wida na hora ot tezi "stilowe" naprawo
![]()
![]()
Ох, баси и представата за едни толкова добри хора металите. Ти въобще не си срещнал някой метъл ами някав ненормалник фен на Corpse !Първоначално написано от FlipY
ваУ рокс
Grell
^Пак превърнахте темата в избиване на комплекси.
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
а моля моля...знам поне 20-30 метъла до един са такива на възраст 15-20години .... може и да има точни ама досега не съм срещал такъв случай ....Sorry za spamaПървоначално написано от BladeDancer
аххаха еми да доста често сме напушени с фр в даскало кво да е чувството ..яко хаха смях лиготий в часовете![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Не съм ходила ама нямам и намерение
П.С. Вече не пуша!![]()
Ахаха както винаги обаче с повече хора около тебе и е по забавноВиж bro ако искаш да го правиш тряа да избереш някъв много тъп час man. Някъв в който не правите почти нищо или госпожата е идеот, или и 2-те... Ако си с истиските приятели ше се съдереш от смях. Само накрая влиза малко филмче, че ти има нещо, но мисля, че това е само при мен
Не е нещо особено...
по добре да са напушим и да летим от колкото да се напием и да пълзимПървоначално написано от GReddy_91
![]()
![]()
:P
Аз пък съм ЗА обратнотоПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
последния път можех да се заклея че едно дърво ми налиташе на бой![]()
И ние и ниеПървоначално написано от fashion4etyy
после виждаме двойно дъската
![]()
По темата:незнам как е да си напушен, не съм провала, но ми се иска :P
Преди това всеки ден пуших на даскало, ама сега откакто я поспрях, не съм.Ми готино е, особено като почнат да ти правят забележки даскалите, а ти се счупваш от смях и гледаш да се прикриеш по некав начин
Абе забавно си е![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
2 пъти ходих с една приятелка пияна и напушена и всички ни се смяха и госпожите ни викат " да не сте дрогирани " и ние викаме " не " и само се лигавим и се хилим![]()
в училище не съм ходила напушена .. само веднъж съм била пияна ... но като цяло сега смятам , че е било супер глупаво от моя страна ... А за орките , пиратите и мечовете ... ако искате изпушете 1 кг трева и пак няма да можете да се вкарате в такъв филм :Д .. голямо въображение имате![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
Ами често ходя напушен на училище и досега никой учител не ме е разбрал и съм нямал проблеми. Ако те хванат с трева зависи от директора на училището дали ще те изключат. Но ако си напушен и те разберат няма как да го докажат, ако не намерят нищо в теб. В старото даскало бяха хванали едно момче и не го изключиха. Не смятам, че тревата е толкова "страшна" и опасна както мислят повечето хора. Аз предпочитам да се напуша отколкото да се напия(не пия попринцип). Тези пирати, дървета, които те бият и всякакви такива неща са простотий ... не изпъквате с тези неща, а ставате за смях. Разберете го вече !!! А и ако можеш да се сдържаш и да се владееш, а не да се държиш като някоя маймуна никой няма да те разбере, че си се напушил. Бих казал,че на училище ми е най-приятно да съм напушен.
Nai-novata i hubava online igra ---> http://playbg.info/image/cyberman/1.jpg
Vlez i mi pomogni na ----> http://playbg.info/users.php?user=cyberman
И какво, герои ли се чувствате? Ей дришльовци, на училище не се ходи за да се напиеш и напушиш със себеподобните пропаднали другарчета, там се ходи за да се УЧИ!