.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Не съм ходил (не пуша даже)

Ама доста от приятелите са го правили..

Нещастници, ако видя някой лигоч да се е напушил в училище или пък напил в час, такива шамари ще отнесе че не е истина направо...

Не че не пуша трева, още когат бях на училище пуших, после съм пушил в щатите почти всеки ден, ама никога на работа или нещо подобно.

Това да идеш напушен/пиян на училище и да се праиш на интересен се оправя само с як пердах и сръбска музика ...

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    ДА ! Но не често примерно в годината 10-15 пъти.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Само бой, стригание нула номер и сръбска музика за тебе!!!

Не, нито напушен нито пил, пушил съм ама не през учебно време (само 2 пъти).
    Ае я кажете дилара бре, имам предвид на тези дето им се привиждат джуджета, коли и т.н.

Или пък сте яли гъби а?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    Обаче мнооого се вкарвате във филми.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    От нашият клас(XIб), 5-6 човека винаги идват напушени и се хилят пстоянно влизат в час и викат на госпожата " Оооооо госпоо как сте? Мноо ва обичам, вий сте най-добрата госпожа" и по цял час не спират да се хилят-дори един път един се напушил и объркал стаята и влязъл в друг клас имаги такива и постоянно им е весело на хорта, дори и да имат двойка по нещо хич не им пука, но очудващо един от тях постоянн изкарва 6-ци на изпитване и на контролни, а идва само с една тетрадка и + това напушен и дрогиран и като говори в час госпожата му вика, че ще го изпита ако не спре и той продължава и тя като го изпита той отговаря вярно на всички въпроси и изкарва 6 много ми е странно-нещо не ми се вързва наркоман да е отличник, но има такива-бахти мноо ме е ят идват цяла год с 1 тетдрака и нещо не пишат в час, а после изкарват хубави оценки-Как?

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Overpowered
    Цитирай Първоначално написано от SinEo4koTo
    Аа Това нещо не може да се опише трябва да го пробваш...в час по история един път бях напушен и влязох здраво във филма,гониха ме с ножове,биех се с пирати

П.П Вече не пуша
    Малко си доокрасяваш май:/
    Бил е напушен ,струва ми се.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от DirtySouth
    Това да идеш напушен/пиян на училище и да се праиш на интересен се оправя само с як пердах и сръбска музика ...
    За останалото съм съгласен, но защо.... и сръбска музика ?!

Няколко пъти
    ама на даскало ми е супер тъпо чесно
    дет не ми се седи на даскало ами и кат се напуша и ми изглежда че цял ден седя там времето минава сууууупер бавно
    и общо взето на даскало е бахти тъпотията да се напушиш
    някво сдухано такова
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    От нашият клас(XIб), 5-6 човека винаги идват напушени и се хилят пстоянно влизат в час и викат на госпожата " Оооооо госпоо как сте? Мноо ва обичам, вий сте най-добрата госпожа" и по цял час не спират да се хилят-дори един път един се напушил и объркал стаята и влязъл в друг клас имаги такива и постоянно им е весело на хорта, дори и да имат двойка по нещо хич не им пука, но очудващо един от тях постоянн изкарва 6-ци на изпитване и на контролни, а идва само с една тетрадка и + това напушен и дрогиран и като говори в час госпожата му вика, че ще го изпита ако не спре и той продължава и тя като го изпита той отговаря вярно на всички въпроси и изкарва 6 много ми е странно-нещо не ми се вързва наркоман да е отличник, но има такива-бахти мноо ме е ят идват цяла год с 1 тетдрака и нещо не пишат в час, а после изкарват хубави оценки-Как?
    тайната е в тревата

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Нещо не ми харесва замисъла на тази тема - да си споделяме тревомански "геройства." Училището не е мястото, разделът - също.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си