- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Напушен в училище
Не съм ходил (не пуша даже)
Ама доста от приятелите са го правили..![]()
Нещастници, ако видя някой лигоч да се е напушил в училище или пък напил в час, такива шамари ще отнесе че не е истина направо...
Не че не пуша трева, още когат бях на училище пуших, после съм пушил в щатите почти всеки ден, ама никога на работа или нещо подобно.
Това да идеш напушен/пиян на училище и да се праиш на интересен се оправя само с як пердах и сръбска музика ...
ДА ! Но не често примерно в годината 10-15 пъти.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Само бой, стригание нула номер и сръбска музика за тебе!!!
Не, нито напушен нито пил, пушил съм ама не през учебно време (само 2 пъти).
Ае я кажете дилара бре, имам предвид на тези дето им се привиждат джуджета, коли и т.н.![]()
Или пък сте яли гъби а?
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Обаче мнооого се вкарвате във филми.![]()
От нашият клас(XIб), 5-6 човека винаги идват напушени и се хилят пстоянно влизат в час и викат на госпожата " Оооооо госпоо как сте? Мноо ва обичам, вий сте най-добрата госпожа" и по цял час не спират да се хилят-дори един път един се напушил и объркал стаята и влязъл в друг класимаги такива и постоянно им е весело на хорта, дори и да имат двойка по нещо хич не им пука, но очудващо един от тях постоянн изкарва 6-ци на изпитване и на контролни, а идва само с една тетрадка и + това напушен и дрогиран и като говори в час госпожата му вика, че ще го изпита ако не спре и той продължава и тя като го изпита той отговаря вярно на всички въпроси и изкарва 6
много ми е странно-нещо не ми се вързва наркоман да е отличник, но има такива-бахти мноо ме е ят идват цяла год с 1 тетдрака и нещо не пишат в час, а после изкарват хубави оценки-Как?
Бил е напушен ,струва ми се.Първоначално написано от Overpowered
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
За останалото съм съгласен, но защо.... и сръбска музика ?!Първоначално написано от DirtySouth
![]()
Няколко пъти
ама на даскало ми е супер тъпо чесно
дет не ми се седи на даскало ами и кат се напуша и ми изглежда че цял ден седя там времето минава сууууупер бавно
и общо взето на даскало е бахти тъпотията да се напушиш
някво сдухано такова![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Нещо не ми харесва замисъла на тази тема - да си споделяме тревомански "геройства." Училището не е мястото, разделът - също.![]()