.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от fruitshine
    ми по мои изчисления тогава бях в овулация защото ми дойде на 16.12
    А бе мацка .. чела ли си КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА?! ........ Има семейства, които с години опити не успяват да заченат, а ти от едно вкарване с презерватив .... Тя спермата си няма крачка, че от тестисите изведнъж да се разходи, да излезе, да мине през презерватива, да влезе в теб, па и да те оплоди ..........
    Казвам ти го не за да те упрекна или нещо подоно, а за да те успокоя .. : ) .. НЯМА НАЧИН ДА СИ БРЕМЕННА!! ... На повечето момичета им закъснява след първия път, няма от какво да се притсняваш ... Успех! .. Ако успееш да спреш да мислиш за това .. само ще си дойде : )
    +1 Напълно съм съгласна с мойта форумна любов
    (я да видим тоя път дали ще ме познае )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Спокойно мацка нали е било 1 вкарване и то с презерватив не се шашкай не си бременна! Абусрдно е! А цикъла може да ти закъснява защото си разтревожена притеснена.. спокойно
    А и съм чела,че когато го правиш за първи път ти се измества цикъла,т.е може да ти дойде по-рано,може и по-късно.Спокойно,няма за какво да се тревожиш!
    offline forever!

най вероятно от притеснение
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Re: Това какво е ?!

Здравейте!Имам нужда от съвет и се надявам тук да го получа.Преди 2 седмици с моя приятел пробвахме да правим секс,отвори ме с прасти,вкара си го 1 път (с презерватив!) но много болеше и спряхме....... Трябваше да ми дойде днес а по принцип винаги ми подранява. Преди два дена си направих тест за бременност и беше 1 чертичка слава Богу! , но незнам дали има - няма 2 седмици след "акта" даде верен резултат.От 5 - 6 дена имам типичните симптоми на ПМС , но все още не ми е дошло.От време на време ме заболява главата а съм чувала че е признак за бременност и незнам какво да си мисля . . . моля ви за съвети в безизходица съм . . .
    Na moita priqtelka i se slu4i su6toto, tq prolu4i i otkri na4in da go preodolee.
    Smilq6 3-4 oreha na mnogo sitno, slaga6 suvsem malko Mas, kolkoto da gi pokrie, i maje6 okolo pup4eto - tuko vi6 i na teb pomogne. uspeh.

мерси на всички за отзивчивостта и съветите страхотни сте :P

мерси на всички за отзивчивостта и съветите страхотни сте :P
    Няма защо, кажи като ти дойде.

вчера дойдее ама .. нали знаете .. и цветна бременност има а тя може ли да се отчете с тест

А бе мацка .. чела ли си КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА?! ........ Има семейства, които с години опити не успяват да заченат, а ти от едно вкарване с презерватив .... Тя спермата си няма крачка, че от тестисите изведнъж да се разходи, да излезе, да мине през презерватива, да влезе в теб, па и да те оплоди ..........
    Казвам ти го не за да те упрекна или нещо подоно, а за да те успокоя .. : ) .. НЯМА НАЧИН ДА СИ БРЕМЕННА!! ... На повечето момичета им закъснява след първия път, няма от какво да се притсняваш ... Успех! .. Ако успееш да спреш да мислиш за това .. само ще си дойде : )
    + 1 и аз бях в същата ситуация само че не беше само едно вкарване ми доста даже на мене не ми идва месец и нещо, пък не влязох в семейната академия

вчера дойдее ама .. нали знаете .. и цветна бременност има а тя може ли да се отчете с тест
    estestweno! pone taka mislq de :P

не се бой нищо ти няма вярвай че ще ти дойде и ще видиш резулатата
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Град
    Sофiiя City xD
    +111111111111111111111

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си