- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това какво е ?!
Здравейте!Имам нужда от съвет и се надявам тук да го получа.Преди 2 седмици с моя приятел пробвахме да правим секс,отвори ме с прасти,вкара си го 1 път (с презерватив!) но много болеше и спряхме....... Трябваше да ми дойде днеса по принцип винаги ми подранява. Преди два дена си направих тест за бременност и беше 1 чертичка слава Богу! , но незнам дали има - няма 2 седмици след "акта" даде верен резултат.От 5 - 6 дена имам типичните симптоми на ПМС , но все още не ми е дошло.От време на време ме заболява главата а съм чувала че е признак за бременност
и незнам какво да си мисля . . . моля ви за съвети в безизходица съм . . .
![]()
без паника.....нищо ти няма
Очевидно си доста малка, така че не се бой. На едно мое гадже след първия път не и дойде 4 месеца, но още не съм баща (това преди 2 години).
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
ако е имал сперма по пръстите?!
щом е било с презерватив едва ли има проблеми
+1Първоначално написано от dimitar_ak
и ти на колко си години ? ? ? Може все още да имаш аномалии в цикъла
И на мен след първия път ми дойде с 2 седмици закъснение (леле,ква драма беше. Ужас!!![]()
) Споко, не е ненормално. А симптомите за бременност се появяват около третия месец, тъй че главоболието не е фактор.
![]()
Спокойно мацка нали е било 1 вкарване и то с презерватив не се шашкай не си бременна! Абусрдно е! А цикъла може да ти закъснява защото си разтревожена притеснена..спокойно
имам цикъл от 5 години и за 2 - 3 път ми закъснява и това ме тревожи![]()
Ами чакаш 1-2 седмици и тичкай при чичо Доктор да види как е положението![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
![]()
а някой би ли ми казал какви са най - ранните симптоми на бременност и колко време след акта се проявяват (за мое лично успокоение)![]()
Нищо ти няма бе спох!Теста отчита правилно 1 седмица след рисковия по лов акт,и щом сте го праили с презерватив ко с е плашите?
Ми ... раждане... на 9-тия месецПървоначално написано от fruitshine
![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
![]()
Всички мацки почти се шашкат след първия път и това обикновенно води до закъснение. Няма страшно. Колкото повече се притесняваш толкова по лошо. Вземи и го направи втори път и да видиш как ще ти дойде. Или опитай топъл душ.
спокойн нищо няма .. може би ти закъснява от мн притеснение .. така че не се шашкай .. всичко е наред :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
спокс
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Не се шашкай,нищо не е станало.Все пак е ползвал кондом,така че,за да има бременност трябва да има сперма+овулация.
нищо ти няма
е извинявай ама нещо яко ме съмняваш...нали те е отворил с пръсти а след това те е пробвал.Плюс това е имал презерватив.Момичетаа много чалга слушате ..четете книжки да не се излагате...Първоначално написано от fruitshine
haha
+99Първоначално написано от ViolentSaint
![]()
ми по мои изчисления тогава бях в овулация защото ми дойде на 16.12![]()
pfff i az taka mislq .... sled purviq put e normalno da ti zakusneeПървоначално написано от x3eme
А бе мацка .. чела ли си КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА?! ........ Има семейства, които с години опити не успяват да заченат, а ти от едно вкарване с презерватив .... Тя спермата си няма крачка, че от тестисите изведнъж да се разходи, да излезе, да мине през презерватива, да влезе в теб, па и да те оплоди ..........Първоначално написано от fruitshine
Казвам ти го не за да те упрекна или нещо подоно, а за да те успокоя .. : ) .. НЯМА НАЧИН ДА СИ БРЕМЕННА!! ... На повечето момичета им закъснява след първия път, няма от какво да се притсняваш ...Успех! .. Ако успееш да спреш да мислиш за това .. само ще си дойде : )
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii