- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Радост
Ей,сладички![]()
![]()
Закъснява ми вече с една седмица . Утре или в другиден ще отида на лекар . Може да има Бебочеее
И не знам . . . просто реших да споделя радостта си с вас
![]()
![]()
![]()
ама ти искаш да забременееш ли
Ти си го искаш, а?
Честито![]()
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
УУу на мен пък тъкмо ми дойде цикълчето,голем сладур е...мъничко ми закъсня,ма нищо...коремченцето мънечко ме боли...как и да е...
Ако съм бременна , мъжът от когото е бебето е Най-обичаният от мен човек ! Просто предусещането е уникално ! Че може би чакаш дете от човека , когото обичаш ! Не е ли така ?
офф .. дано ми доде пък на мене![]()
и все пак не забравяй че има странични фактори от които може да ти закъснява цикъла
но пък щом имаш бебе успех![]()
WOW честито щом се радваш а на колко си о.О
Надявам се да получил това което искаш. Няма да ти казвам честито предварително.СЛед като си направиш тест ще честитиме яко требва![]()
Браво, браво![]()
само ни сподели на колко години си![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
amii po nadolo mai si ima6e razdel za bude6ti maiki(ako ne sa og mahnali..) ii poneje e TEEN i seki reagira "yayyyy...ama ti go iska6
"
![]()
![]()
![]()
6tom go iska6 dano da stane ;} makar 4e i na men mi zakusnq s 10 dena,no sum devstvena..
taka 4e naistina moje i ot drugi ne6ta da ti zakusnqva ne samo zaradi tova ;}
Cruel Intentions
а ако не си бременна, не искаш повече да го виждаш тоя човек, така ли да разбираме?Първоначално написано от NeSumJenaTi
Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
Не! Просто пояснявам , защото някой беше попитал : "И си го искаш..." За това ! На 23 съм
А за тестовете си правих 2 и бяха отрицателни , но аз на тестовете не им вярвам (лични причини) . Като отида на лекар ще ви кажа .
Нищо друго не мога да ти пожелая освен Успех. Щом го желаеш - дано да е вярно![]()
Честито![]()
![]()
П.П. Акаша подписа ти рулира![]()
![]()
And baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
And lovin' is all that I need
And I found it there in your heart
Isn't too hard to see
We're in heaven
Чак сега ли го разбираш ?!Първоначално написано от UnInviteD
По темата:
Ако се окаже, че ще имаш бебче - Честито!
А ако ли не - продължавайте в същия дух![]()
оо мерси брееПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Dano vsi4ko e nared! Uspeh i dano ima bebence! Ako li ne, ne e kusno, ima vreme da si napravite.)))
EVALAAA za 1 pat tuk 4eta 4e nqkoi se radva ako mu zakasneee uspehchetaaa mackaaaa sichko nai nai <3 i mn mn bebo4itaaa <3
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Еми поздрави и успех...
www.teenproblem.net и 23 годишна жена,която иска да забременее-нещо не е нито тийн ,нито проблем.....
бебочето че го праиме ли транссексуален вълкПървоначално написано от NeSumJenaTi
![]()
да, бе, трисексуално ;/Първоначално написано от Xapabua
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
Просто споделям радостта сиПървоначално написано от SoFarSoG00d
Не може ли
И задължително ли е в този форум да се пише само за проблеми и тъжни неща
Ако е така се извинявам и може да изтриете темата
Като ми се случи нещо гадно тогава ще пиша