Осъзнах, че изневярата е навсякъде около мен, около другите...изневерявали са ми, приятелски двойки си изневеряват...Когато започнах сериозна връзка с бившия ми приятел бях твърдо убедена, че не бих му простила изневяра, но когато разбрах, че ми е изневерил, тръшках се, сърдих се, ревах, но в крайна сметка му простих, защото реших, че не е кой знае какво, само един секс, отишъл е направо в тях на*бал я е и си е заминал, без да я води по кафета, да я сваля, без някой въобще да знае за това...и след време научих, че той пак изневерява с някаква, обаче си я води на дискотека, кафенца, разходчици и не можах да приема това, че го научих от други и че ме прави по този начин на луда и скъсах с него...той рева, моли се, ама аз си знам моето...та, въпросното момиче знаеше за мен и аз просто не можех да проумея що за момиче и що за човек ще го направи това- да излиза с момче, за което знае, че си има приятелка и то от години...и ето сега аз съм от другата страна...никога не съм мислила, че ще го направя, че ще съм в подобна ситуация...фактически той й изневерява с мене...и просто започва да ми става кофти за нея малко..започвам да си мисля какъв човек съм станала аз?!
Другото нещо, за което си промених мнението е че не може да има връзка без някаква изневяра......невъзможно е...все едния ще го направи, както винаги едния обича повече от другия...вие какво мислите?