.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Наркотиците и гаджетата

Tursix dosta takava tema i ne namerix i re6ix da napravq .
    Vuprosut mi e KVO TOLKO IMATE PROTIV TREVATA I AMFETITE ????!!!
    Kvo vi pre4at ? Nima tiq kadeto gi zimat sa po-razli4ni ot drugite ?
    Kato me viknat ot starite mi priqteli i gajeto vinagi izlizam !
    Furgam fasa i gotovo (kato se pribera go dopu6vam)!
    A seki den sum "dobre" ! PITAM I 2-ta POLA !
    [/b]

Град
    в мечтите ти
    Ами може би на първо място това, че ти съсипват мозъка и здравето.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Narkoticite I Gajetata

Цитирай Първоначално написано от momo367
    Tursix dosta takava tema i ne namerix i re6ix da napravq .
    Vuprosut mi e KVO TOLKO IMATE PROTIV TREVATA I AMFETITE ????!!!
    Kvo vi pre4at ? Nima tiq kadeto gi zimat sa po-razli4ni ot drugite ?
    Kato me viknat ot starite mi priqteli i gajeto vinagi izlizam !
    Furgam fasa i gotovo (kato se pribera go dopu6vam)!
    A seki den sum "dobre" ! PITAM I 2-ta POLA !
    [/b]
    Мен такива работи не ме вълнуват ама грам... не съм опитвал не искам и да опитвам, а колкото до това аз, нямам нищо против хората които използват тея работи все пак живота си е техен да си правят, каквото си искат... но ако гаджето ми използва ще и се карам много лошо

Голям фен
    ххх ем не ми е приятно някаква 13 годишна разпюта кифла да ми са влачи по улиците и да не знае къде е ... да вдига целия автобус на главата си със шибания си истеричен смях ... ааа и пикло малка като си на не повече от 13 и като си меа тъпа и само някой да ти каже " свиня" и се депресираш и търсиш някой друсан " батко " да ти намери малко амфетки или тревица да са напушиш като свиня ... да е*а аз тъпите деца да е*а ...
    Въй днес съм много злобнааа ... Защо тъй ...

Град
    somewhere over the rainbow
    Глупави хора се занимават с глупави неща ,защото в глупавия им свят няма какво друго да се прави.Що се отнася до тревата специално...като поостарееш и започнеш да забравяш кой ти син,кой внук,кой баща,тогава ще те питам аз теб какво му е лошото."Фаса" можеш и без него-без бели дробове не можеш.Не,че на някого му пука за теб в случая.Но на глупави теми как се отговаря?

Трябва от всичко да се опита, като изключим иглите.
    От една пробка нищо не може да ти стане.
    Трева пуша от време на време, по купончета, а амфетите не ме вълнуват.

KOLKO xora sa umreli ot koz ? NIKOLKO a kolko ot piene ? nemoga da gi prebroq pitam to4no kvo vi drazni a ne da mi kajete ''TUPI XORA . ''

Повече от фен
    Град
    София
    Нищо против тия хора нямам. Хора като хора. Ама да гледаш как някой твой близък си съсипва живота с наркотици, ми не е приятно. Сега си казваш "трева, амфетки...к'во толкоз. Аз съм си добре, мога и без тях" (ама до кога?). И ти се отразява и на физическото и на психическото състояние и в един момент си до там.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от momo367
    KOLKO xora sa umreli ot koz ? NIKOLKO a kolko ot piene ? nemoga da gi prebroq pitam to4no kvo vi drazni a ne da mi kajete ''TUPI XORA . ''
    Какво искаш ти сега бе? като ти се пуши ходи си пуши и не ме занимавай с простотийте си разбра ли ме?...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    аа..нямам абсолютно нищо против тревицата ..ии амфетки не отказвам..а за цигари да не говорим..
    ест не прекалявам..като изключа цигарите..към тях съм се пристрастила ..знам че са вредни..ама ми прай кеф..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Зависи от наркотика.
    Пушил съм трева .. и вече не знам от колко врме не съм я пипал.
    Значи , това не е толкова .. наркотик ..
    Ама ако си решил , че те радва , ще го правиш всеки ден .. ще кажат , че си пристрастен.

Пушил съм до 5 пъти на ден ..
    Пушил съм и през 1 седмица ..

Не съм пушил от .. няколко месеца , не знам колко .. повече от ..3.

Не знам кой какво има против наркотиците .. не са хубаво нещо ..
    Но след като тревата е легализирана в Холандия поне .. не мисля , че е толкова вредна , че да развали каквото и да е отношение м/у гаджета или приятели просто.

изгубих си мисълта ..че станах да спра телевизора , и .. май ще прекарявам поста до тука.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Destanation unknown ((:
    Което ме подсеща за една песен : " Но животът е такъв, ситуацията е такава, а аз израстнах такъв в ТАЯ държава" ..
    Та .. всеки е господар на собствения си живот . Аз не мога да казвам на никого да спре с еди-какво си , докато той самия не осъзнае, че ТРЯБВА да спре . Колко хора са умрели от пиене ли ? МНОГО . Искаш ли да ти кажа защо ? Замисли се за всичките катастрофи по пътя, причинени от пияни шофьори . Ти като искаш - вземай си . Решението е изцяло твое и никой нищо не може да ти каже .

ot 3 godini treva ot 2 godini cigari 1 godina amfet i ni6to mi nqma , poznavam nqkoi priqteli koito kato si pomislat za bude6teto i 4e nema nikoga da takovat se depresirat za sekundi , az kolko istoriq imam i sum si dobre !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Защо си мислиш , че от пробка нищо не може да стане ... добре представи си , че си в някаква супер депресия ... малко трева намираш ... свиваш я .. изпушваш я ... изведнъж ти е весело .. забравяш за него /нея (примерно) казваш " абе да му е*ба майката ... к'фо ма е*е за него " ... за момента всичко е наред весело ти е ... добре ти е .. нямаш проблеми ... след час , два те пуска ... иии от там на татък на къде ? ... сещаш се пак за него/нея ... отново депресия .. пак намираш ... и т.н.т .. действието се повтаря 5 ... 6 пъти докато най-накрая не се усетиш , че си забравил въпросния човек , но в случая не си забравил тревата ...
    Сложно е ... аз бях във същата ситуация ... депресия .... немериха ми (като всички ми казваха спок след макс 15 мин сичко ще е ок ... ) и какво стана не ми стана весело , а още по зле ... вървя по улиците и рева .. тръшкам се ... и затънах още повече ... след 2 часа ме пусна и от тогава съм казала " повече нищо от тоя сорт не взимам "

Един приятел (близък) пуши трева често и май взима амфети, цигарите няма да коментирам и пие - от началото бях много стресната от тоя факт, но сега просто го възприемам такъв, не е хубаво, спор няма, но няма как да го променя... Като цяло нямам против само да не ме карат и мен !

Явно водиш здравословен живот Аз нямам против, всеки може да си сасипва живота както си иска, само да не пречи на другите и да не се занимава с мен! Какво против имате? - Ти добре ли си?!

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Защо си мислиш , че от пробка нищо не може да стане ... добре представи си , че си в някаква супер депресия ... малко трева намираш ... свиваш я .. изпушваш я ... изведнъж ти е весело .. забравяш за него /нея (примерно) казваш " абе да му е*ба майката ... к'фо ма е*е за него " ... за момента всичко е наред весело ти е ... добре ти е .. нямаш проблеми ... след час , два те пуска ... иии от там на татък на къде ? ... сещаш се пак за него/нея ... отново депресия .. пак намираш ... и т.н.т .. действието се повтаря 5 ... 6 пъти докато най-накрая не се усетиш , че си забравил въпросния човек , но в случая не си забравил тревата ...
    Сложно е ... аз бях във същата ситуация ... депресия .... немериха ми (като всички ми казваха спок след макс 15 мин сичко ще е ок ... ) и какво стана не ми стана весело , а още по зле ... вървя по улиците и рева .. тръшкам се ... и затънах още повече ... след 2 часа ме пусна и от тогава съм казала " повече нищо от тоя сорт не взимам "
    Говоря от опит, не си чешам пръстите, за да се правя на многознайко.
    Мислех да си едитна поста и да допиша, че говоря за хора със здрава психика, които пробват само от любопитство и нищо повече. А не за някакви слабохарактерни депресийки които си мислят, че тва ше ги избави от проблемите.
    Бях сигурен, че някой ще тръгне да спори.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.

Ако решиш да бъдеш с даден човек, ще бъдеш с него и ще го приемеш такъв какъвто е.В случай, че не ти изнася просто не се занимаваш.
    На практика всичко е вредно, но при наркотиците вредата е най-видна.
    И все пак всеки носи своят кръст и всеки е отговорен сам пред себе си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Един приятел (близък) пуши трева често и май взима амфети, цигарите няма да коментирам и пие - от началото бях много стресната от тоя факт, но сега просто го възприемам такъв, не е хубаво, спор няма, но няма как да го променя... Като цяло нямам против само да не ме карат и мен !

Никой не може да те "накара" да пиеш, пушиш, шмъркаш и т.н.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Говоря от опит, не си чешам пръстите, за да се правя на многознайко.
    Мислех да си едитна поста и да допиша, че говоря за хора със здрава психика, които пробват само от любопитство и нищо повече. А не за някакви слабохарактерни депресийки които си мислят, че тва ше ги избави от проблемите.
    Бях сигурен, че някой ще тръгне да спори.
    Аз не споря бе хм ... да , но повечето като са депресирани пробват , защото всеки има казва , че ще им мине ... ,но на всеки се отразява различно ...

Az s16to s1m na mnenie 4e trqbva da se opita no ni6to pove4e....
    Is everybody going crazy?!?

Град
    Бургас
    аз нямам нищо против, ама като видя някой надрусан олигофрен да ми се лензи по улиците ми става някак отвратително а пристрастиш ли се към наркотиците става страшно.. и след време просто няма да си ти... хората не умират от самите наркотици, а когато пробват да ги спрат (: е и от свръх доза естествено, но.. както и да е, всеки си избира пътя !
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Град
    stz..;p
    Ако ти се мре млад приятно пафкане
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    vliqqt lo6o,edin ot biv6ite mi,be6e vse napu6en,durje6e se yjasno s men,a na drygiq den ni6o ne pomni6e i be6e pak mil/razdelihme se/
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Бих избрала определено гаджетата,но не и наркотиците!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си