.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

подарък за Св.Валентин :p

hi,all.Iskam da vi pomolq da mi dadete ideq za podaruk za mom4e na SV.Valentin.Zna4i toi e na 14,metal e,ne si pada mn mn po takiva lubovni raboti,ama vi molq za pomo6t.Hodim ot mesec,toi e syper i toi 6e mi vzeme n6.Pomolih edna fr da go pita,kakvo i toi kazal,4e o6e ne e izmislil.Znam,4e e o6e rano,no trqabva da sum podgotvena,pls pomognete mi!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Плакат на Slipknot

Град
    Дълбините на канала :D
    иди в На тъмно или метал шопа..няма как да не намериш нещо

Град
    Shove IT
    get a life ...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Еми като е Метъл /отични какъв вид по-точно, понеже и аз съм метъл - слушам най=много метъл и рок, но не млата роми, не нося кубинки, просто слушам групите, които ми харесват и нося тениски на някои от групите/ можеш да му подариш някоя тениска на любимата му група или например тесниска от портокал.ком с текст като I <3 Metal или например някакъв медальон на любимата му група.
    Отиваш в Метъл Хевън /Metal Heaven/, На Тъмно или някой друг метъл магазин и ще харесаш нещо - има голямо разнообразие

Едит: А ако в града от който си няма метъл магазин драсни ми 1 лс да ти дам линк на on-line магазин На тъмно където нещата директно до вас ги доставят на не висока цена

ami nosi kybinki,sly6a ot maluk metal,znam,koi grypi sly6a-Rammstein,Korn,Metalicca,Slipknot i t.n./ne sum ot Sofiq/nqkakvi drygi predlojeniq 6e sum vi mn blagodarna

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    ami nosi kybinki,sly6a ot maluk metal,znam,koi grypi sly6a-Rammstein,Korn,Metalicca,Slipknot i t.n./ne sum ot Sofiq/nqkakvi drygi predlojeniq 6e sum vi mn blagodarna
    само да поправя пише се Metallica

По темата: Еми ако искаш http://www.natamno.com/e-shop/11/13.html
    Това е он-лайн магазина На Тъмно. Ако си харесаш нещо, независимо откъде си ти го доставят
    Дано да съм помогнал

Ако ми подарят такава вратовръзка, много ще се кефя и ще я нося с официална риза

Албум на любима група? Мен лично много би ме зарадвал...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Meн пък би ме зарадвал медальон (желателно петолъчка) или както казах - плакат

Супер фен Аватара на galu6a
    за да не пускам нова тема тук можете да пишите ако няма нищо против авторката и др подаръци или напрмер какво сте подарили миналите години

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Meн пък би ме зарадвал медальон (желателно петолъчка) или както казах - плакат
    нарича се пентаграм Аз дори имам такова.
    А пенграграма е синвол на петте велики принципа: Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел. Затова има 5 лъча..

Град
    пентаграма е знака на Дявола...

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    за да не пускам нова тема тук можете да пишите ако няма нищо против авторката и др подаръци или напрмер какво сте подарили миналите години
    nqmam ni6o protiv ta posledno,kakvo e pentagrama,6ot ve4e se oburkah ina4e ne e lo6a ideqta za medaliona

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    пентаграма е знака на Дявола...
    Обичам да се обосновавам та сега ще го направя отново

1. Значение на Пентаграма.

Използването на Пентаграма датира от дълбока древност. Той е Соломонов знак и с този символ са си слежили много окултни школи с цел - своето духовно повдигане. Пентаграмът е символ на петте велики принципа: Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел. Това са петте качества, които трябва човек да изработи в себе си, за да стане съвършен. Във всичко пулсира живият Бог и хората, рано или късно, ще осъществят Божия замисъл - чрез силите на Пентаграма да намерят пътя към истинкия живот.

3. Основно значение на Пентаграма според Учителя.

Пентаграмът представлява човек с разтворени ръце и крака. Петте му върха са израз на пет важни стъпки за повдигането на човешката душа. В Библията те са свързани с великите събития, станали на петте известни планински върха:
    Арарат, Мория, Синай, Тавор и Голгота.

източник: http://www.bratstvoto.net/vehadi/men...pentagram.html

Град
    да знам,но в днешно време повечето хора знаят значението му,като знака на Дявола

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Хм... може би Кутия бонбони и Букет Цветя, и целувка

да знам,но в днешно време повечето хора знаят значението му,като знака на Дявола
    Да - така е, но в дейсвителност е съвсем друго.
    Но даже в 1 филм в който участва Jack Black, в който се разказва са перото на съдбата, се появява дявол, но след това го запечатват в земята и за следи остава синвола пентаграм, т.е. че под този синвол дявола не може да премине, понеже 5те страни синволират Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел.

Съжелявам, че оспамих темата..

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Да - така е, но в дейсвителност е съвсем друго.
    Но даже в 1 филм в който участва Jack Black, в който се разказва са перото на съдбата, се появява дявол, но след това го запечатват в земята и за следи остава синвола пентаграм, т.е. че под този синвол дявола не може да премине, понеже 5те страни синволират Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел.

Съжелявам, че оспамих темата..
    np stana mi interesno,ta moje bi 6e izbera pentagrama,6e razgledam metal shopa Kostadin_682-momi4e sum,ne vurvi da my kypq cvetq,po-skoro toi na mene mesri vse pak

Град
    Shove IT
    Пентаграмът е знакът на Бафомет ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хора сори ама сте много зле! Св.Валентин е празник на любовта а не личен празник така че се подаряват символи на любовта а не неща свързани с интересите на някой си
    Подари му картичка, албум, ваша снимка в рамка, напиши му стихотворение, плюшено нещо си, ключодържател във формата на сърчице което се разделя и едната половина за теб другата за него, бла бла... Е такива клиширани неща се подаряват а не вратовръзки и медальони... Те са за Р.Д., Коледа, И.Д.,...

Супер фен Аватара на galu6a
    Съгласна съм с slun4ice ти пак може да му подариш нещо което си си набелязала ,но ще е още по хубаво с една валентинка и в нея да напишеш какво изпитваш към него.Така подаръка ти ще е още по-хубав

Град
    Ямбол
    иди в На тъмно или метал шопа..няма как да не намериш нещо

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    с тоя св.Валентин..аз па е напраа тема,кво ще си самоподарим тея дет сме сами и нема да ни подарят нищо шибан ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си