- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помощ... ;[
след толкова мъки най-сетне успqхме да станем гаджета с мом4ето което обожавам...но има един ужасен проблем-незнам за какво да си говоря с него,просто имам 4увството 4е няма какво да си кажем
моля ви,дайте ми някакви съвети и идеи
мислите ли 4е е така само защото сме съвсем в на4алото във връзката и след време като се опознаем ще решим този проблем или...просто ще се наложи да се разделим заради това![]()
![]()
![]()
обожаваш го?
аз па мн обичам котката си и тя мен,но не знаем какво да си говорим?
ПОМОЩЩЩЩЩ
така и не виждам смешнотоПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
в крайна сметка моля за съвет а не да ми се подиграват без при4ина![]()
еми да може би ще стане с времето може да си разказвате нещо от миналото някоя смешка![]()
П.П. На колко си ако не е тайна?
Ами то по принцип разговора трябва да върви, а и не може постоянно да мелите като мелници и да не може да си вземете думата един от друг...пускайте си закачки и т.н...Първоначално написано от love_you_boy
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Батко,смешното е,че ти го `обожаваш`,а не знаеш кво да си говорите..поне не използвай такива силни думи..ТВА Е СМЕШНОТО!
Еми преди това не бяхте ли приятели? Не си ли разговаряхте на всякакви теми? Или просто си решила - "А това момче е готино, дай да се гаджосам с него" ..![]()
на 16Първоначално написано от galu6a
с предишния нямах такъв проблем-просто пред него си плямпах каквото ми дойде без да се притеснявам и той не се е оплаквал,но сега имам 4увството 4е понякога казвам нещо а на него изобщо не му е интересно и мен ве4е ме е страх да говоря
![]()
оф много мразя да правя такива определения, ама на бас се фащам, че не си на повече от 15 ...![]()
как може да се хванеш с момче, с което нямате за кво да си говорите?!?! ебаси кво сичко само се върти около тва "аз имам много готинко гадженце и сички ми завиждат"![]()
както и да е... говорете си общи приказки (даскало, музика, объсждайте хората по улицата, мрънкайте си за некви проблеми) ии ако разговорите продължават да не тръгват ... или само се натискайте и си мълчете като сте заедно, или се разделяйте ...
ами и аз незнам как стана-просто излизахме няколко пъти но заедно с други хора и просто веднага усетихме голямото привли4ане,но сега като сме си само двамата...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
emi puskaite si 6egi,zaka4aite se,pitai go za nqkoi film,dali e gledal,pitai go ob6o vzeto ne6osuglasna sum s galu6a-moje bi tova ne e tvoito mom4e,kusmet
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
NAu4i ne6to za stila muzika, koqto haresva- pravi se na vseznaika po tova otno6enie i zavurjete razgovor. ( smisal spori s nego za ne6to ot stila mu na mz. s leka zaka4liva usmivka i posle.. zapo4va nai-veseloto)
tai.. 2ro- kato govidi6 hvarli mu se na vrata , govori mu s nejni, galantni malki imena .. i si govorete za vruzkata si
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Обожаваш го,станахте гаджета..Как стана тая работа като нямате една обща приказка ?![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Интересно , как се зехте като няма кво да си кажете .. май не сте един за друг..
Яла аз ще те научаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
And baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
And lovin' is all that I need
And I found it there in your heart
Isn't too hard to see
We're in heaven
Ммм чи как ще те изпусна![]()
And baby you're all that I want
When you're lyin' here in my arms
I'm finding it hard to believe
We're in heaven
And lovin' is all that I need
And I found it there in your heart
Isn't too hard to see
We're in heaven
Просто отношенията са ви чисто физически, когато се съберете. Което според мен не предвижда дълга връзка. Или пък може би и двамата не сте дорасли за зряло общуване.
има време-ще се оправите някак си![]()
I can't stop myself from loving you <3