днеска глезах каталог на АЙВОН и си поръчах спирала за 3,40 някой има ли я и доволен ли е от нея дало щом е толкоз евтна ще е и фалшива?
еми зависи коя е спиралата,ако е тази на колор тренд на мен ми харесва и съм доволна![]()
<3 أحبك الشمس
Ужассс, ужассс... 3,40 предстаам си ква е спиралата.За сбръчкани и слепени мигли ли пишеше?
Недей да си купуваш некачествена козметика като Ейвън.Тва са мигли се пак.Преебеш ли ги - знаеш, трудно израстват.Купи хубава козметика, за да не съжаляваш.
ми ще видя сега тая спирала ако не ми хареса мястото й е на боклука![]()
Точно така.Радвам се, че си умно момиче и разбираш от добронамерени съвети, а не ги приемаш враждебно.
мхм.. а ти каква козметика ползваш ако мога да попитам
Аз сум доволна от спиралата Supershock(9.90/13,90lлв.) на AVON. Иначе майка ми си е поръчвала от тези спирали на Color Trend и е доволна.
Ако е тази със синята капачка тя е много хубава и стои страхотно![]()
http://images.bidorbuy.co.za/user_im...439Mascara.jpg
Аз много я харесвам и нито една спирала не ми епридавала толкова обем като тази межу другото...
Аз също си я поръчах и съм доволна,а рядко си взимам евтини неща,но съм доволна
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
=D> =D> =D> Абсолютно съм съгласна.Обожавам я тази спирала,невероятна е!Аз също не мога да намеря друга,която да прави толкова обем.Но сега не мога да си намеря дистрибутор на Ейвън и съм с една тъпаПървоначално написано от shell
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
лично за мен тези на Корол Тренд (или там квото е) са ужасно гадни,бляя! От на Ейвън единствената спирала,за коярто мога да кажа само хубави неща е Supershock![]()
Най-хубавите спирали са на Max Factor и Bourjois (май така се пишеше )![]()
И моята е на Bourjois много съм доволна.
Ами да ти кажа използвам само фон дьо тен, (( понякога, Манхатън )) черен молив (( на Манхатън )) и спиралата ми е Мастерпийс Макс (( тя е вече класи над останалите )) Иначе козметика от среден клас като че ли.Но никога евтина и без авторитетно име (( Макар, че авторитетът понякога е под въпрос.))Първоначално написано от galu6a
Име, парола и вход...за твоя измислен животПървоначално написано от Syringe
![]()
![]()
и аз не мога да си намеря дистрибутор и сега ми свършва спиралата и не чудя от къде да си намиря другПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
Пищете от кои градове сте, може да си намерите някой представител във форумаПървоначално написано от shell
![]()
да аз съм от бургас някой ако търси мога да му намеря![]()