- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леко обърнака
Здр. всъщност незнам защо пиша ... просто съм изпаднала в някакъв вид лека дептерия ии просто незнам какво да правя . Чуствам се адски зле и никой не ме разбира , не мога да споделя с приятелките си , защото те едва ли биха ме разбрали ... и затова реших да пиша тук...
Така проблема ми е следния тръгнах с едно момче от съжеление , просто вече ми писна да ми се моли и т.н. Той не е кой знай колко свестен не мога да кажа , че изобщо по някакав начин би ме направил щастлива , но аз винаги гледам другите да са щастливи.. Иии... за проблема защо се чуствам така..преди няколко месеца бях с едно момче което страшно много ме нарани до преди няколко седмици ( може би 2 или 3 ) броях дните в които вече не сме заедно и т.н. общо взето истоята е дълга няма да я разказвам ... Та мисълта ми беше , че от това мое раззочарование аз се отдръпнах от момчетата и изобщо не искам да имам нищо общо с никой ... но от известно време се запознах с едно момче , той е доста по голям от мене.. но е адски мил виждала сам го само няколко пъти , не мога да кажа , че го познавам и т.н. но си пишем доста често , винаги ми говори мили неща и т.н. но той едва ли има нещо в предвид ... Със времето започнах да си променям мнението за това дали отново да си позволя да бъда наранена от някое момче и тази антипатия кам момчетата ...
Просто искам някой да ме обича , не искам толкова много , ама аз съм карък и се ми се падат такива изживей момента и толкова..или пък дай да я хвана тая щот за ся ме кефи и некфи такива..
Оффф цялата тема няма никакъв смисал даже незнам какво съм написала ... просто исках да го кажа на някой и да споделя с някой не искам кой знай какви съвети ... то едва ли ще може да се кажи нещо по темата ноо се пак исках да си го кажа...
Еми да ти кажа, не всички момчета са еднакви..
Това, че някой те е наранил, след това не означава, че не трябва да се влюбваш или да не показваш чувствата си на друго момче. Ако го познаваш добре, както казваш е мил и добър изпитваш нещо към него му дай шанз и му отвърни със същото.. просто не всички момчета са еднакви.. Ето затова например ако това момче е свясно и иска една прекрасна връзка с теб, заради този който те е наранил няма да има възможност да те направи щястлива..
Нямам какво друго да кажа.. само мога да ти пожелая успех в решаването на проблема![]()
Мисля, че дори и да се опитваш по някакъв начин да избягаш от това да бъдеш наранена, все някога ще ти се случи...А колкото до това момче, с което си пишете, опознай го малко повече, кой знае, може и да се получи нещо между вас, само времето ще го покаже. Всеки, който е бил нараняван със сигурност ще разбере какво ти е, но след време може би ще гледаш с усмивка на тези моменти. Затова според мен няма смисъл от тази "антипатия" към момчетата. Пожелавам ти успех![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Начи първо горе главата.Всеки минава през този преиод да бъде наранен от някакаго ,но това трябва да ти даде сили да продължиш да търсиш перфектния.Това момоче дет си с него го заеби щом нямаш тръпка.А другия да не ти пука за разликата в годините стига той да не се възползва от теб.Може пък той да е избрания.КЪСМЕТ!!!
+1Първоначално написано от myNameIsImmortal
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
+ 123456789...Първоначално написано от Kostadin_682
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
спри се малко с тези момчета... ще дойде подходящия не се притеснявай... няма да е зле ако си дадеш една хубава почивка и се концентрираш върху учене и приятелки![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ами аз това правех вече 4 месеца :PПървоначално написано от evelinka1122
какво си правела - била си с приятелките си и си се забавлявала, или си брояла дните в които не сте заедно ?!Първоначално написано от IfSyYy
Или и 2те ?! Оточнявай се, защото стават двусмислици![]()
ами и 2те смисал... това , че съм ревала в нас като поредната глупачка не значи , че трябва да избягвам и приятелите сиПървоначално написано от myNameIsImmortal
Не те упреквам, просто питам понеже става двусмислуца, защото така както каза, че броиш дните, все едно си се затворила у вас и само плачеш.. а и в последните теми когато някой разказваше за подобна случка се споменаваше: "И стоя само и пача, плача и т.н. "Първоначално написано от IfSyYy
Затова попитах![]()
Спокойно всичко ще се оправи![]()