.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

На колко години започнахте растежа си (пубертета)?

На 13 съм и не съм "дръпнал" рязко все още нито съм вдигнал на килограми, нито ми е порастнал и се чудя дали е нормално това и ако е то кога може да настъпи тоя момент ? Давайте мнения ако е възможно само по темата

Много зависи.....има хора, които се развиват по-бързо или по-бавно....може да е към 17-18 годишна или 14-15 годишна възраст....аз 9ти клас бях два метра вече докато един колега дръпна здраво чак като стана на 17

Малък си още не знам за къде бързате всички да растете...
    The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.

на 14 съм и не съм дръпнал .. ма ти кажа и не бързам 1.62 съм си добре ако даде господ повече ... шъъъ приема

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    това кога ще почнеш да растеж си завис от твоето тяло-свидетел съм как момче не беше кой знае колко пораснало,но без да се усетя беше толковяа пораснал,че се чудих колко се е променил А и момчетата израстват изведнъж и то малко по-късно от момичетата-има още време преди да "дръпнеш" изведнъж

Мега фен Аватара на EarthShaker
    на 16 съм и не съм дръпнал особено 1,75 съм и някво постепенно избутах дотука... да видим дали по-нататък ще 'дръпна' или ще си остана под 1,80... ама не ми дреме чак толкова

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами и аз мисля че при всеки е различно, обаче по принцип до 8клас момичетата се развиват по бързо ,после вече момчетата ни изпреварват на височина. Например аз сега съм 1.69 и от една година не съм порастнала на височина, че и на килограми почти не съм , 1, 2 може би. А пък имам приятел който не бях виждала лятото и сега наскоро го видях, станал е огромен, беше колкото мен, сега стърчи една глава и нещо
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Момиче съм и навлязох в пубертета на 11. Окосмение, гърди, МЦ. На височина не пораснах много, защото като дете бях много висока. Сега съм със среден ръст спрямо връстничките си.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Някъде към 11-12 годишна въздраст,но при момчетата е различно,те се развиват по бавно. На 13 си има време не бързай може и към 17 да започнеш да се развиваш
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Доказано е че момчетата се развиват по бавно от момичетата и че дърпат изведнъж. Има и изключения, но обикновено момчетата израстват изведнъж във всичко. При тях окосмението започва около твоите години, а за растежа е много относително, но да в повечето случаи е въпрос на месеци и можеш да останеш изненадан от резултата. Един приятел дръпна на 16 с близо 25 см. и както си го гледах нормално изведнъж почна да ме боли врата, за около 2месеца се беше скрил някъде и после останах изумена. В момента е на на 22 и да ти кажа сигурно е минал 2-та метра, обаче пък на кг си е хилав и имам чувството, че ще се счупи. Явно си е и до ген, много зависи и от родителите ти, как ще се развиеш.

Град
    Варна
    на 14 съм и съм 172

надявам се да стана по-висок

Спокойно има време. Тая година не бях виждала един връстник през лятото и като се видяхме есента - стърчеше глава и половина
    На това му викам изведнъж.

2 метра сам и ми е доста весело да ви кажа не е много добре да дарпаш езведнъж аз имах порблем с костите

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Споко, ще пораснеш, няма къде да ходиш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofia
    На 15 съм и съм 1.80 едва ли ще порасна повече.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от WTH
    На 15 съм и съм 1.80 едва ли ще порасна повече.
    охо, възможно е
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Los Angeles baby ;]
    аз почнах към 12 годишен да израствам стабилно ... но сега вече на 17 почти не раста ... 1.81-2 съм и не раста повече от 2 см на година ... но при вески е различно май ..

az li4no dosta kasno na 16 i 10 meseca

всякаш не съм дръпнал така рязко .. за сега постепенно и съм висок към 1.68 на 15 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си