- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля помогнете,за първи път ми се случва.....
днес се скарах отново с приятеля си
и този път може да се каже че изпаднах в криза..
за секунди всичко пред мен беше пречерняло ,стана ми лошо
повръщаше ми се ... треперех и едва дишах........
моля ви кажете... дали има някви хапчета.... и дали ще мога да ги вземам....... понеже съм само на 16 ...... ;( мога ли да ги закупя без родителите ми да разберат...............
... и ако се повтори какво да правя....
![]()
![]()
![]()
![]()
Дишай в торбичка като по филмите. Стреснала си се нищо повече. Къде отиде на хапчета. Имам чувството, че и за най-малкото търсите с ква химия да се тъпчете. Изпаднала си в шок, нито е ненормално, нито пък си застрахована от повторната му поява. Имала си пристъп на паника както го казват по филмите и за това така си се почувствала и не ти е пребледняло, а ти е пречерняло ...
Паднало ти е кръвното голям праз не се умира спокойно.Ти да не си на 40 с разбита нервна система,че искаш антидепресанти.
Йога и мъдрост
На една приятелка и беше станало такаНищо сериозно не е и не се взимат абсолютно никакви медикаменти
![]()
давай го по-спокойно
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Първо си поеми няколко пъти дълбоко въздухНаправи си чай,вземи си горещ душ или вана,почети книга или списание,хапни шоколад(без да прекаляваш
)Мисля,че това ще ти помогне и е по-добре да ен започваш с някакви хапчета,защото както каза си само на 16.
Няма смисъл да се тъпчеш с медикаменти..
Ядосала си се, паднало ти е кръвното - това е
На доста хора се случва, когато наистина се ядосат или напрежението им дойде в повече
Просто се старай да не се впрягаш много и да си по спокойна като цяло![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love