.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

тренировки+цикъл

Здравейте мацки.Искам да ви попитам нещо за защитата докато съм в цикъл.Тъй като от скоро ходя на тренировки по спортна гимнастика и скоро трябва да ми дойде и се чудя как да се предпазя от изцапване докато тренирам.Идеи???

Ami slaga6 tampon i za po sigurno i prevrazka i takaa 2 v 1 i nqma da ima6 problemi...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Ami slaga6 tampon i za po sigurno i prevrazka i takaa 2 v 1 i nqma da ima6 problemi...
    А като съм с тампон и се движа много няма ли опасност да го разместя или нещо такова?

Ami ako si go slojila dobre nqma primerno az sportuvam s tampon i ni6o mi nqma ,no nz... To mai nqma drug variant 6oto s prevrazka 6e ti e kofti no kakto si re6i6
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    с тампон няма да имаш проблеми не може да падне или нещо подобно,така че това е решението

Град
    Между краката на майка ти
    Къв е проблвма памук + превръзка след това се измиваш и пак много удачно е мисля
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Къв е проблвма памук + превръзка след това се измиваш и пак много удачно е мисля
    памук? ти у ред ли си, нали ще и полепне там и ще стане едно мазало...
    ти преди ползвала ли си тампон? ако не си, ще ти е супер некомфортно и неудобно, но няма друго решения, с какво ще тренираш, имам предвид с трико ли?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

тампон и ежедневна превръзка за да ти е удобно

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от bazzil
    памук? ти у ред ли си, нали ще и полепне там и ще стане едно мазало...
    ти преди ползвала ли си тампон? ако не си, ще ти е супер некомфортно и неудобно, но няма друго решения, с какво ще тренираш, имам предвид с трико ли?
    Ползвала съм 3-4 пъти тампони и съм свикнала иначе тренирам с анцунг.

Благодаря на всички за отговорите, и щом като всички мислите, че най-добрият вариант е да спортувам с тампон ок като ми дойде ще пробвам, но ще сложа и една ежедневна за всеки случай Ако с тампон не се получи може ми по-добрият вариян ще е голяма превръзка, но ме съмнява, да не се получи с тампон .

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: тренировки+цикъл

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Здравейте мацки.Искам да ви попитам нещо за защитата докато съм в цикъл.Тъй като от скоро ходя на тренировки по спортна гимнастика и скоро трябва да ми дойде и се чудя как да се предпазя от изцапване докато тренирам.Идеи???
    добре подбран тампон-и + средства за аварийно положение са идеалното комбо

тоалетна хартия

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от saromanwife
    тампон и ежедневна превръзка за да ти е удобно

+1

Ми момичета аз днес бях на ренировки в 4тият си ден от цикъла, а на мене 4тия си ми е слаб и си бях с превръзка и гаф не стана Иначе ако си беше по силно щях да ида с тампон и ежедневна И мерси за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си