.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Проблем със зъркелите

начи аз съм почти на 17 год , от 6 годишен се влача по комп зали , преди 3 год ми зеха комп и открих америка , та от 1 месец някаде имам проблем с очите.Вечер кат си лягам и кат огася сичко - лампи туй онуй и кат погледна тавана и се едно виждам как сум си пуснал телевизора на празен канал някви кат светлинки /обаче дребни кат кърфици/ само на тумно ги виждам и през дена у клас кат погледна тавана също.начи аз пред компа седя по 6-7 часа на ден не нося очила , даже съм далекоглед , обаче тия светлинки ма побъркват.сигурно е зарад яркоста на монитора /100% brightness/ в последно време намалих процентите даже и часовете , по едно време ма боляха очите ама отмина тва.Да видим кво ша ма посъветвате , тва ми е 3тия пост
    Расизмът е като турчина и циганина - не трябва да го има !

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не знаеш значението на думата далекоглед...

иначе по проблема не мога да се изкажа

Град
    Перник
    Намали светлините яркостта на цветовете и отиди на офтамолог (очен лекар) !
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

гледай да имаш някаква разсейваща светлина... т.е. не стой пред монитора/телевизора на тъмно... винаги със светлините пуснати или поне нощна лампа зад монитора(не да ти свети в очите.. ами поне да има някаква светлина...) от там ти идват тия "светлинки" в тъмното... знам за какво говориш... и аз имам същото...

кофти е че не са изчезнали от много време... но поне не са толкова много с разсейващата светлина...

другото, което можеш да правиш... е да си сложиш дланите на очите(да се получи нещо като пещеричка)... не трябва да допускаш никаква светлина вътре... и стой с отворени очи... по този начин много се отморяват очите.... така поне по 15мин на ден...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

МнениеПуснато на: Пон Яну 12, 2009 11:14 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    не знаеш значението на думата далекоглед...

последния път кат ходих на очен ми казаха че съм прихванал далекогледство от майка ми , тва беше някаде преди година , тогаз за последно ходих

ем петък ше отида на очен щом има и др хора с моя проблем съм по спокоен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си