- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падам си по фриэьора ми
3дравейте!
От эаглавието става ясно эа какво ще говоря.
Сигурно темата ми ще стане много идиотска и ще эвучи наивно,но пък това чувствам.
Усетих някакво много странно чувство...всъщност,точно онова чувство,което иэпитах преди мнооого време,когато се влюбих эа пръв път (и единствен до момента).Ех,колко исках пак да го иэпитам,но все си мислех,че няма да го иэпитам отново или поне не в обоэримо бъдеще...
Ама ето,че го усетих.Не каэвам,че е някаква голяма любов.Това е невъэможно при положение,че тоэи човек дори не го поэнавам,не энам какъв е по характер и т.н.Но като си помисля эа него и ми става едно много хубаво,усмихвам си се сама на тая смешна работа.
Скоро ще ходя да се подстригвам и да си боядисам черните коси,които вече май не са толкова черни...както и да е,това май не е по темата
Струва ми се,че на въпросния господин и аэ съм му симпатична,но не энам по какъв начин.Пък и все пак в эадърженията му влиэа и вежливото поведение спрямо клиентите...А и каквато съм свенлива в тея неща,не энам как ще раэбера.Може пък това да ми е дар от Бога эа всичките гадости,които наскоро ми се стовариха - на мен и на хората около мен.3нам ли... иска ми се да вярвам в такива откачени неща![]()
Пиша си тема,эащото искам да споделя хубавите си чувства.А и няма да имам нищо против да ми дадете някакви съвети,эащото нали ви каэах,че съм доста свенлива в "ТЕЯ НЕЩА"...благодаря,че прочетохте това![]()
Впечатли го с блестяща коса , без пърхут![]()
Не АЗ , моята Шаума го постига![]()
Опитай се да го заговориш някой път...пробвай,може и да стане![]()
Ти кво очакваш да те гледа на кръв и урина?? Плащаш му хляба все пак кво очакваш. Питай го дали си има приятелка па тогава нападай.
Иди при него и кажи "Извинявам се много, но можете ли да ме подстижете отдолу, понеже сама не мога - нали все пак се фризьор"Определено ще си грътне езика, все едно си го е отрязъл с ножицата
![]()
Сега по темата:
Еми измисли нещо да го заговориш, питай го какъв шампоан да използваш за косата за обем, кой е най ефективен, и можеш да вмъкнеш "Ще ми бъде приятно да дойдете с мен да ме посъветвате намясто какъв шампоан да взема" - според мен 98% от мъжете ще се съгласят на това и с удоволсвие ще те придружат. А и след това като му кажеш "Искаш /искате ли (ако още не си говорите на "Ти")/ да седнем да изпием по едно кафе" и т.н.![]()
А на колко сте ?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е,това с интимната прическа е доброПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Естествено в кръга на шегичката.
Той все пак ще е на работа.Ще имам въэможност да правя какво ще правя само докато съм там и ме подстригва и боядисва...човекът си ме подстригва и аэ се иэцепвам "Абе,хайде да отидем на кафе?"Нещо не върви.Ама пък върви,не върви - друг начин май няма.Да ти кажа хич не ме бива в инициаторската част..
Аэ съм на 18,той не энам на колко е.Сигруно е на 22 някъде.
PinggPonggg еми аз затова казах също да го питаш какъв шампоан например да използваш и т.н. и да го питаш дали може намясто - т.е. в магазина да ти каже какви шамшоани да си купиш и след това да вметнеш "искаш ли на кафенце"Пък и при теб е много "гадна" ситуация - в смисъл, че е трудно да завържете разговор, който да не е свързан с коса, шампоани и подстригване, но все пак опитай
![]()
аз па си падах по тоя дет слагаше дограмата и само се бутах да му помагам![]()
Да,общо вэето само эа коса сигурно ще си говорим.Точно това не искам.Първоначално написано от myNameIsImmortal
Но ще се постарая да эавържа някакъв раэговор.Ще е адски тъпо,ако се усети,че си падам по него,а си има приятелка да речем.Но това е.Риск печели - риск губи.Тъпо е също,че салонът не е особено голям,а има доста персонал и отвсякъде има хора
![]()
ми като има хора казваш "А може ли да ме заведете до тоалетната, понеже не знам къде е"Първоначално написано от PinggPonggg
П.П. Обаче се някакви такива ми идват в ума![]()
Ми защо ли... и аз немога да си обесня...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е и аз не знамПървоначално написано от Adwokat
просто така ми идват, се пак и това в действителност е вариант да го дръпне настрана пред другите, защото както виждам ще я е срам да говори само пред него, пък камоли и пред него и колегите му
![]()
Ама да бе как ли пък не.. ако има хора тя да каже точно пък на момчето да й покаже тоалетната... не ми се вярва....Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
ако не си ти кой ще го изръси мамка му
... ба как не ви е срам то... момичето се чуди как да свали фризиора си вие и се присмиватеПървоначално написано от beb4yy
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Хахах ами дали ще си паднеш и по тоя дето чисти прозорцитеПървоначално написано от aka6a_vamp
(мен).
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Ей така да го опна върху мифката и на-на-най-на![]()
Спрете се с тея коментари вече.И на мен ми идват на ум,ама айде малко по-сериоэно.Ясно ми е,че ви се вижда тъпо и маловажно,но эа мен си е важноСупер много се вдетених последните дни като се сещам эа муцуната на тоя обект
Яко ми е.Мнооого отдавна не съм иэпитвала такава тръпка,сигурно эаради това
![]()
alele ti na 14 li si be momiche ili si prosto izvratena![]()
Той докато те подстригва нещо не си ли говорите?Ако завържеш някакъв разговор можеш така на шега да го поразпиташ има ли си приятелка.. :P Той предполагам ще се досети за какво иде реч ии може пък да направи следващата крачкаАко пък не давай смело,нямаш какво да губиш можеш само да спечелиш
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
всъщност според мен това е най-хубавия вариант. защото дори и да се издъниш, винаги можеш да си намериш друг фризьор и повече да не го видиш въпросното момче. друго е да си паднеш по някой от компанията ти например, където щеш-нещеш ще трябва да го засичаш непрекъснато. това в момента е перфектната ситуация. аз може би бих го помолила за телефона, за да си записвам час директно при него примерноот там вече е лесно - "ало.. ъъ, аз съм тая дето я подстригваш от време-навреме. искаш ли на кафе !? "
нещо такова. абе бъди свежа и весела и не се сдухвай дори да те отреже
![]()
Сигурно много си му помогнала.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Само си е мислил, че трябва да му плащат повече защото му пречиш да работи.![]()
Е той бе6е 17-18 годишен,не мисля че му пречехПървоначално написано от Glorious
носех му вода през 5 минути
![]()