.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Пак съм аз..

Гледам напоследък нашумяха темите "Снощи се напих на един купон, ебаха ме, кво да правя?!"
    та викам и аз да пусна една такава, с малката разлика, че не ме ебат, щото ни са даам.

Общо взето репертоара ми е "Ни стаа", "Не искам", "Няма начин", "ни са даам", "ни мой ма имаш", "НЕ ме занимавай", "ходи си еби някоя друга", "да не съм ти некоя долнопробна мастия от махалата, че да ме ебеш"
    а най-култовото е "вече съм решила, че ще го правя само по любов" (което казвам в изключително редки случаи, само на някой по-специален, който би могъл да ми влезе в положение и да ме разбере кви ги плямпам)

Такаа, ето я и историиииията. Снощи пийнахме, туй-онуй, цуни-гуни, ама то момчето (цяло мъжлежищие е) ми е просто многгггго добра партийка, много близък, много се обичаме и уважаваме и си говорихме на дълга и на широка и му изцепих, че си търся потенциалната половинка (по възможност принца на бял кон, с други думи - голямата любов) и ми направи впечатление думите му "Аз те обичам. СЕГА те обичам. И ти ме обичаш. И двамата се обичаме. СЕГА! Утре също ще се обичаме, другиден може да не се обичаме, не се знае...."
    (Деба много мъдър човек, от къде ги вади такива бисери - НЕ ЗНАМ!)
    И започнах да си разсъждавам, подяволите, колко е прав С малката разлика, че 'краят', който е неизбежен по какъвто и да било начин той го НАЛОЖИ, макар и с думите "не се знае до кога ще се обичаме". И все пак не му дадох да ме боцне. Щото току-виж сме си развалили тъй 'странното' приятелство.
    Интересни бяха думите му "ти си първата жена, която не ми пусна"
    Абе, странна работа, още не мога да асимилирам какво точно се случи и въобще да си дам обеснение на цялата ситуация...

Ама, леле, изписах пълни глупости..
    Поне си излях квото имах..
    Не знам и аз защо го написах.
    (Напоследък стават много неща, з акоито не мога да дам обеснение, за кво така ?!)

незнам дали си обичала някой някога.. но мога да ти кажа.. чее ако обичаш някой изключително трудно можеш просто да спреш да го обичаш...а пък този край дет казваш че е неизбежен..ти ако вярваш в тва.. то по - добре даа не почваш и никаква връзка с който и да било .. смисал ще ти е много по - хубаво.. да си живееш с надеждата че няма да има край и така ще се наслаждаваш много повече.. на любовта .. вярно че ако този край настъпи ще е доста по - гадно но тва е друг въпрос .. айде стига съм писал щот дори не разбрах кво питаш баш О.о

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ninjadorf
    а пък този край дет казваш че е неизбежен..ти ако вярваш в тва..
    Всеки когато започва каквото и да било знае, че то някога ще свърши. Макар и несъзнателно.
    Съзнателното идва когато някой ти каже точно тия думи, които изписах за края. Тогава започваш да акцентираш върху тях.

Нямам точен въпрос, който да задам. Просто всякакви мнение ще с ами от полза.
    В момента двамата с теб сме на едно мнение, макар малко по-различно да се изразяваме.

радвам се че сме на едно мнение.. но точно за тоя край не сме.. наскоро приключих връзката си с момичето с което тайно се надявах да остана завинаги.. познавах тяхните .. те се кефеха на мен.. аз я обичах .. тя ме обичаше.. и така година и 2 месеца ..никога не съм предполагал че всичко просто ще свърши е така.. и тя ще ми казва че ме мрази.. без причина.. но тва е друг въпрос .. та исках да кажа.. че аз си вярвах че няма да има край.. и сега ми е леко.. гадно ?

Град
    гр. Пловдив
    ^ а тва имах предвид

е да то така е по - интересно.. ако всичко се знаеше .. щеше да е няква боза ^^

Град
    то не е град,а джунгла...
    връзките прецакват всичко. !

Цитирай Първоначално написано от ninjadorf
    радвам се че сме на едно мнение.. но точно за тоя край не сме.. наскоро приключих връзката си с момичето с което тайно се надявах да остана завинаги.. познавах тяхните .. те се кефеха на мен.. аз я обичах .. тя ме обичаше.. и така година и 2 месеца ..никога не съм предполагал че всичко просто ще свърши е така.. и тя ще ми казва че ме мрази.. без причина.. но тва е друг въпрос .. та исках да кажа.. че аз си вярвах че няма да има край.. и сега ми е леко.. гадно ?
    Ем нз копеле,според мене тва момиче мн гадно е постъпило с теб и мога да ти кажа че според мене не те е обичала така както ти нея,така че спокойно ще си намериш голямата любов,както и

Може и да съм няква наивна тъпачка,но аз вярвам че там някъде има любов,която никога няма да угасне,сега в момента имам гадже (малка съм,но ходим вече от година и повече) и чесно казано понякога знаеш кога с един човек сте родени един за друг,може някой ден да се разделите,ама според мен,раздялата не винаги е края на една любов,особено ако е била голямата любов

Град
    Paradise
    Абе всички накрая ще я срещнат "голямата любов", ама до тогава бая зор...

Град
    Ямбол
    Това, че не си му дала да те 'боцне' е хубаво да ти кажа.
    И все пак... не се филмирай, за всичко си има време!

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Интересна историйка хах...Може и той да ти е голямата любов,само времето ще покаже....Не се терзай толкова просто.Пък и ти вече си му интересна,с това че не си като другите му...Не си се дала на момента...Той мисли и се чуди на какво момиче е попаднал вече...Анализира те и т.н. И искам нещо друго да ти кажа,че не е нужно да знаеш всичко,някои неща не са от значение...Пък и какво значи искам да знам всичко?"Всичко" е една страшно гадна думичка... Неизчерпателна е....Ние сме хора само все пак и това не забравяй,няма как да знаем всичко.И аз се вуснах в едни размишления и т.н.Е,дано си ме разбрала и съм помогнала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си