.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Град
    in my world!

Защо трябваше да се върне???

е не писна ми
    вижте предните 4 теми http://teenproblem.bg/f/viewtopic.ph...ight=%ED%E0%F1 т'ва е пета както и да е....
    останахме си фр и си говорехме и той все ми правеше някви намеци но си казах няма няма да съм пак с него не искам такава любов а мамка му с него ми е мн добре макар да прая секс с друг яко ми е да но към Денис чувствата са съвсем други..а и сиг. тая седмица ще идва в Димитровград ако дойде това определено ще е събирането ни...хора за 1-ви път се чувствам като в дупка! попринцип когато ми стане нещо такова си казвам стегни се т'ва е нещо временно стига се връзва и т.н а сега минаха 10 мес по дяволите а аз имам още чувства както и той да му се не види какво да прая 99% съм сиг че ще ме попита следващия път дали иска отново да сме заедно....просто ние само си писахме и тая вечер когато му чух гласа нещо в мен трепна...отново,през цялото време когато си говорихме аз бях усмихната от колко време не ми се бе случвало..моля ви се дайте някой съвет.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Ако се обичате истински и си имате доверие,разстоянието няма да е пречка.Има много връзки,които успяват и преодоляват всичко.Щом го обичаш и той тебе,дръж го здраво,защото рядко се среща споделената любов.Успех

ох...

и аз съм горе-долу на същия хал...

знам как нищо друго не е смислено в живота... и т.н.

но спри да се тормозиш... или ще се получи или няма... да... толкова е просто... всички други усложнения си ги правиш сама..
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си