.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Трудно е!

Hybrid View

е кво мнение по темата.. така е както си го написала .. в същия период съм кат тебе само дето вече ми поминава.. мога да ти кажа само.. чее щом го обичаш.. и т.н въобще не се опитвай да си с някой друг за сега де.. дай си известно време почивка от момчета, любов.. и те такива филми .. бъди си сама.. свободна.. пък някой ден ще пожелаеш някой друг.. мисля.. или пък няма.. времето щи покаже

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Aз на тебе колко пъти да ти кажа да се стегнеш? Не е нито първия , нито последния ! Толкова хора ще влизат и ше излизат от живота ти , ако се впрягаш толкова за всички , отсега ти казвам - няма да стигнеш далече !
    ЛУДИТЕ да мълчат в такъв момент съм немога да се стегна

Аве .. бахти хората . Аз се опитвам да помогна , ти ми викаш, че съм луда . Неблагодарна раота сме ние, жените , и няма да се променим . Ми хубаво , не се стягай . Седи и реви , депресирай се , вкарвай се във филми . Твоя воля (:

Живота е труден,щом е тръден означава че има трудни неща през които трябва да минем.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Aз на тебе колко пъти да ти кажа да се стегнеш? Не е нито първия , нито последния ! Толкова хора ще влизат и ше излизат от живота ти , ако се впрягаш толкова за всички , отсега ти казвам - няма да стигнеш далече !
    ЛУДИТЕ да мълчат в такъв момент съм немога да се стегна

Аве .. бахти хората . Аз се опитвам да помогна , ти ми викаш, че съм луда . Неблагодарна раота сме ние, жените , и няма да се променим . Ми хубаво , не се стягай . Седи и реви , депресирай се , вкарвай се във филми . Твоя воля (:
    Мислех че с това човече ще видиш майтапа не просто не ме познаваш що за човек съм и че най малкуту което вида оценявам!!!

Град
    София
    Защо всички "си изливате душата по форуми" !? Толкоз ли нямате с кой да говорите?
    Don't tell me what I can or can't do !

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Защо всички "си изливате душата по форуми" !? Толкоз ли нямате с кой да говорите?
    кво лошо има бе в всичко това нали за тва е форум да си помагаме и споделяме

Град
    stz..;p
    да..наистина е много трудно .. аз още не мога да прежаля бишфия се макар вече около 4 месеца да не сме заедно ..
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Да, трудно е.......найстина е адски трудно....Особенно ако връзката е била по-дълга, раздялата е дооста по-мъчителна.
    Ти свикваш всяка свободна минутка да даряваш на половинката си, измисляш какви ли не схеми и лъжи само и само да си повече време с него.Доста често разговорите ти,с приятелки,съученички, се въртят около него...просто защото ежедневието ти е запълнено с него...........И в един момент късате ..И ?!????? У вас всичко е затрупано с негови подаръци....в компютъра има негови снимки, песни,които ти напомнят за него, в GSM-a - също ! Излезнеш ли на вън се сещаш,че на това място си бил с него ........ Вече няма защо да бързаш да си тръгнеш по-рано от училище....просто защото вече няма кой да те чака, няма да кого да бързаш.....няма на кого да се ядосваш.....Трудно е меко казано..тежко е...даже боли...адски боли.... а когато се намеси и нейно величество любовта.....тогава положението става още по-тежко.....и болезнено

Трудничко е ама не съм го преживяла.

Цитирай Първоначално написано от pussycat_dolls15
    Трудничко е ама не съм го преживяла.
    ot kyde znaesh 4e e trudno,след като не си го преживяла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си