- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно е!
е кво мнение по темата.. така е както си го написала .. в същия период съм кат тебе само дето вече ми поминава.. мога да ти кажа само.. чее щом го обичаш.. и т.н въобще не се опитвай да си с някой друг за сега де.. дай си известно време почивка от момчета, любов.. и те такива филми .. бъди си сама.. свободна.. пък някой ден ще пожелаеш някой друг.. мисля.. или пък няма.. времето щи покаже![]()
Първоначално написано от beb4yy
Аве .. бахти хората . Аз се опитвам да помогна , ти ми викаш, че съм луда . Неблагодарна раота сме ние, жените , и няма да се променим . Ми хубаво , не се стягай . Седи и реви , депресирай се , вкарвай се във филми . Твоя воля (:
Живота е труден,щом е тръден означава че има трудни неща през които трябва да минем.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Мислех че с това човече ще видиш майтапа не просто не ме познаваш що за човек съм и че най малкуту което вида оценявам!!!Първоначално написано от PreciousDiamond
Защо всички "си изливате душата по форуми" !? Толкоз ли нямате с кой да говорите?
Don't tell me what I can or can't do !
кво лошо има бе в всичко това нали за тва е форум да си помагаме и споделямеПървоначално написано от Boyd
да..наистина е много трудно .. аз още не мога да прежаля бишфия се макар вече около 4 месеца да не сме заедно ..![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Първоначално написано от Naughty_
![]()