- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модни ли сте?
Честно казано, и аз незнам какво точно имам предвидНо ще се опитам да обясня въпроса си : Какви дрехи си купувате \ маркови, по последната мода, нормални, втора употреба и тнг.\? Навътре ли сте с модата \ четете ли модни списания, да посещавате такива сайтове и изобщо инфобмирани ли сте
\ ?И каквото друго имате да кажете по въпроса ...
Нося каре,мнооого е модерно тази зима![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Нося това, което ми харесва.
Не се интересувам от модата, просто си пазарувам от определени магазини и е нормално дрехите да са повлиани от тенденциите за съответния сезон.
Иначе повечето неща си ги взимам с намаление между 30 и 70%
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
плетени обувки и анцунг адидас ftw![]()
Купувам си удобни за мен дрехи.Модни тенденции не следя.Не чета модни списания и не гледам фешън канали.Не се интересувам от подобна тематика.Нося се спортно- елегантно повече от 10 години и не смятам да го сменям, обичам класическите дрехи, чанти, обувки и цветове не ме кефят изчанчените новизми![]()
ОМФГРОФЛМАОВТФДВЕТОЧКИ ДПървоначално написано от Assassino
Ай фаУнД мАй СоуЛ мЕйТТ***
пфф, мноо ясно, че не сме модни, сите сме магарета на кънки
пссст..
яко фешън виктим![]()
Ако модата все още е лачено, лъскаво и кичозно значи съм демоде![]()
Не ми дреме за никаква мода и т.н купувам нещо което ми харесва, а не спрямо това че било ТАЗИ марка или струвало ТАЗИ сума. немога да го разбера взимат пари от мама и тати за да си купят кецове от 200-300 лв що то били "маркови" и на мода а не си взимат нещо по-практично като 2-3 чифта маратонки за тези пари. или за панталон нему се дават повече от 40 лв , ама за суичър е готов да даде 140 лв. пълно е със абсурди, в тази криза се научете да взимате по-практични неща !
Fashion fades, style is eternal!
Купувам си Фрет Пери от youlkata! Най-яките ментаци![]()
![]()
Grumpy old madman
Плетен анцуг и лачени обувки! И яке Harrison със златен надпис!Първоначално написано от Raybeez
Grumpy old madman
mda, sq se vodim moda: demode styleПървоначално написано от hottie
![]()
Супер 'ноо, най- модната съм у наше село![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
искам да кажа, че снощи си пробих главата от алкохол и ядох бой![]()
Моля ?!
Купувам си модерни дрехи разбира се!Повечето са маркови ..,чета списания
но не мога да парадирам че се нося по последна мода
![]()
vseki den se konsultiram s dizaineri za izbora mi na obleklo![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
sumnqvam se da sum ot nai-modernite...
И азПървоначално написано от Pedigree
мисля, че за пръв път във форумната ми история използвам тая емотиконка. ставам все по модерна!! XD
Your pseudo sunshine I don't need.
анцуг адибас и кожени обувки и много гел по косатаПървоначално написано от Raybeez
това е истината, нека не се лъжем !
Е, то е ясно, че всички сме модерни до някаква степен. Искам да кажа, че никой не ходи с рокли от 14 век, а с неща, съобразени с нашето време.![]()
Инак да, сигурно съм модерна. Не в смисъла, който влагат повечето хора, а именно ***{P}~~~ f!3ShAn4333 {P}~~~ ***, ами просто модерна.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
много
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!