- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- жените ли станаха по-активните
Как мислите- вярно ли е това че напоследък жените станаха по-настъпателни от мъжете?Ако да - защо,ако не-защо и как мислите кой трябва да е по-дейния:момчето ли или момичето? :P![]()
Така е защото живеем в 21 век , мамка му , и трябва да спрете да живеете в заблудата от рицарските времена, че момчето винаги прави първата крачка !
^точно така и няма нищо лошо в тва...а ако момчето е мухльо...тва е друг въпрос
До някаква степен е така,ако се сравнява с това,че преди бяха жените по - срамежливи,но чак те винаги да поемат първата стъпка,не мисля,че е така.Мисля,че е равен брой.......и мисля,че момичета да помеме първата стъпка не е толко страшно.Поне от моя гледна точка.И не трябва да я поема нито само едната страна,нито само другатa.И аз бих поела първата стъпка.В моят случай приятелят ми я пое,но и аз бих го сторила,в това няма нищо лошо с срамно.Който има по-голяма смелост,по-големи чувства обикновенно той-тя я поемa.
еми аз забелязвам такова нещо само с мом4етата които ве4е са го правили с някоя и сега си вирят носа и си мислят 4е са голяма работа и моми4етата трябва да им ти4ат подир гъза![]()
I can't stop myself from loving you <3
Всичко е относително..
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от cinderella_gugutka
+1
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от Whyniser
сега е момента да обесниш що
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубави са тези промени, защото както е сладко да ходиш да говориш мили думички за да ти се усмихнат, толкова е хубаво и да забележиш, че някой си те е харесал и се опитва да ти "грабне" вниманието..
Квантова физикаПървоначално написано от cherinka
![]()
:P
Ами какво става, ако момичето е смотано?Първоначално написано от aka6a_vamp
Don't tell me what I can or can't do !
Тогава нито тя заговаря, нито някой я заговаря ..Първоначално написано от Boyd
![]()
Койт иска баница утива и си зема от тавата.
Ми аз пък съм на принципа-докарвам нещата до някъде обаче последната крачка оставям на него. Ако не я направи,значи е задник,който чака абсолютно всичко наготово!
Станахме по-активни и по-открити![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
vqrnoo e zabelezah tova az s1m sramejliv i prosto ne moga amm ako nqkoe momi4e si haresa nqkoe mom4e 6te napravi vsi4ko da go polu4i kakvo lo6o ima v tova :PПървоначално написано от SunFl0w3r
няма нищо истинско0..... освен болката ;(
Някои могат да си помислят същото за тебе...После да не ревеш,че са те отхвърлили...Първоначално написано от sku
Вие си правите някакви си ваши намеци,правите се на недостъпни и искате ние да направиме 1-вата крачка,като ние дори не знаеме какво искате вие,е няма как да стане като се правите винаги на голямата работа.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не.
Гей си.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе ей какви жени ви гонят ?![]()
Вие имате бяло около устите си за жени ли се помислихте?
Не, не мисля че момичетата са станали много активни. Тук там някоя по устата да се намери. Останалите са пасивни и чак момчето първо да предприеме нещо.
Поздрави !
ами някои са по-активни,други не са...аз примерно никога не мога да се реша да направя първата крачка...
обаче за едно съм сигурна--->момчетата са станали адски мързеливи!!!! все чакат да им дойде от някъде
someone else...
това не е вярно![]()
Не мисля така...
Ами не е вярно...по-скоро нещата се изравниха, т.е когато някое момиче хареса момче, не седи като дърво, шушукайки си с приятелките, разчитайки на това, че той е със свръх способности и може да чете мисли, а се опитва да привлече вниманието му. Както е и нормалното да става...Първоначално написано от SunFl0w3r
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици