.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив

Противозачатъчни

На каква възраст започнахте да ги пиете?Какви ефекти има върху вас(главоболие,уголемяване на бюста,напълняване и т.н)?
    По-сигурни ли се чувствате така от колкото с презерватив?
    Преди малко майка ми ми сподели,че ще е по-спокойна,ако вземам противозачатъчни.Обмислям идеята,но бих искала да чуя и вашите мнения

hottie
    Guest
    Аз започнах да ги пия на 18годишна възраст и ги пих около 4 години. В началото ефектът беше супер, по-лека менструация, без болки, бюстът ми се оголеми, кожата супер.
    Към края на приема обаче вече почнаха да ми действат по неблагоприятно и получавах главоболия и бях почнала да напълнявам.
    Щом ги спрях отслабнах(което показва, че е било от тях), но месечния ми сикъл се разстрои и му трябваше много време, за да се регулира.

Като цяло зависи от човека, неможеш да знаеш дали организмът ще ги възприеме, докато не ги пробваш. Но задължително отиди на преглед при гинеколог, когато решиш да пиеш именно за да нямаш подобни странични ефекти, защото това не е шега работа.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Започнах да ги пия на 18 годишна възраст(т.е скоро). Странични ефекти - качих 2-3 килограма, наедряха ми гърдите, лицето ми не мога да кажа, че се е изчистило особено. Не само, че се чувствам по-сигурна, но и ми е по-приятно
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Аз започнах да ги пия на 18годишна възраст и ги пих около 4 години. В началото ефектът беше супер, по-лека менструация, без болки, бюстът ми се оголеми, кожата супер.
    Към края на приема обаче вече почнаха да ми действат по неблагоприятно и получавах главоболия и бях почнала да напълнявам.
    Щом ги спрях отслабнах(което показва, че е било от тях), но месечния ми сикъл се разстрои и му трябваше много време, за да се регулира.

Като цяло зависи от човека, неможеш да знаеш дали организмът ще ги възприеме, докато не ги пробваш. Но задължително отиди на преглед при гинеколог, когато решиш да пиеш именно за да нямаш подобни странични ефекти, защото това не е шега работа.
    "Щом ги спрях отслабнах(което показва, че е било от тях)" - точно това показва обратното, анаболният метаболозим е станал дозо-зависим от хормоналната регулация, коато е била синтетична

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си