- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете страхуват ли се от умни жени?
Ем мен ме радва да общувам с интелигентно момиче тъй като по-по някога започвам да говоря само с научни термини и на тези който ме слушат ме гледат като голям камък.Страх ме е от нахални момичета които винаги ще напрявят тъп спор за някаква тъпотия.
Йога и мъдрост
Мисля,че се страхуват,защото ние жените не само може,но и е ставало много пъти да надминем мъжете по кариера,власт,мощност итн.Имат доста големи страхове от това мъжете.Но,ако мъжете са достатъчно интелигенти няма да имат така наречения ''страх''.
Emi spored me si zavisi .. ot towa kakuw e muja.. Ama sum po sklonna kum towa.. che ne se strahuwat.. Abe zawisi si ot choweka... Nqkoi hareswat tupi jeni..koitoo nee znaqt kude se namirat..drugi umni.. !![]()
![]()
Лично аз не изпитвам такива страхове.Дори търся такова момиче,защото общуването и самите ни отношения ще изглеждат по-добре.Факт е че умните мочите не отиват при такива момчета и обратното.
Не бих казал УМНА.Може би да не е празноглава да се смее на Мечо Пух и изцепките му но не и да е някоя която постоянно да ми се обяснава умно.
Е чак пък да ги е страх... Момчетата искат момиче, което да ги разбира - на техния акъл.![]()
Ooo и аз съм така! Накрая сигурно ще съм изкукала бабичка и ще живея с 20те ми котки в мрачното ми имение и съседите ми ще си плашат децата с менПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Аз вече изказах мнение,ма пак да кажа-може би не всичките мъже се плашат ма повечето не понасят мисълта,че жената до тях е по-умна.
Отговорих с "не".
Ще кажа само, че се страхуват от умни момичета/жени само тези, които искат да получат секс и нищо повече!
Don't tell me what I can or can't do !
Първоначално написано от EroSennin
и много глупав автор,кат гледам никой мъж не е писал,че го е разгадал , а кой ? А.. УМНА ЖЕНА ! Значи ти си олигофрен!
По темата: ДА мъжете се страхуват от умни жени и си намират по-тъпи,щото се пак трябва и те (мъжете) да изпъкват с нещо,че горките нисши същества няма с какво друго,освен да си покажат ниското съдържание на мозък пред някоя още по-тъпа женицаЖал ми е за вас .
Am I invisible because you ignore me?
хаха... аз съм си реотан... и даже ми личиПървоначално написано от D0ll
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Мен лично не ме е страх и гласувах за "Не"
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Opredeleno se strahuvat ili pone ne gi predpochitat poicheto . Az pone taka mislq![]()
![]()
shtoto sa tolkova prosti che misalta che jenata e neshto poveche ot neshto s koeto mojej da se e**sh e plasheshto za tqh.!
(Govorq za nai golemite svine)
Първоначално написано от sku
Не мисля,че ще изкукаш,както казваш...Просто малко мъже биха ме търпяли не само заради това...Абе все някой ще тря да ни търпи и нас,няма как
![]()
... ...
![]()
От успели жени ги е страх определно.Била съм в таква връзка..Не е хубаво.
минути за рекламаПървоначално написано от ImmortalForever
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Именно!Първоначално написано от Aicken
![]()
Зависи.Някои да други пък не!Таке че не може да се даде коткретен отговор поне според мен.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
малко ще си го признаем но е така![]()