Alderis, има много професии, в които жената е по-успяла...Не виждаш ли,не се ли интересуваш какво става?Съвременната жена е много силна и може да се справя с всичко в този живот.Да отгледа децата си сама,ако се наложи да работи,каквото и да е...Не се отказва лесно,не иска да заивиси от някого (е,това са единици вече).... Жената заема постовете на мъже в работата.Може да работи като мениджър в някоя фирма,адвокат,както ти казвам жената може да заеме тези длъжности,защото времето,в което живеем изисква със зъби и нокти да се борим за оцеляването си...Животът е борба,в който само силните побеждават.Жената е решена да направи добра кариера и след това да създаде семейство,защото първо трябва да осигури нещо,след това да може да го предостави на семейството си.Пък и след като една жена роди дете,не чака много време и веднага пак се връща на работа....Смея да кажа,че жената е по-голям работохолик дори от мъжа...Съдя по майка си и други мои роднини....Може би затова и аз съм борбена личност като тях....Опитвам се пък и вече съм на 18 год. да се оправям сама, до колкото е възможно с проблемите ми...Е,това и още много имам да кажа,ако ти се спори само кажи....