slun4ice_90 нека те светна че тези неща които си изчовъркала са лайната изпод ноктите ти ! Открай време на жената не и се доверяват отговорни постове на при която и да било професия. Затова и тя трябва да се докаже много повече от 1 мъж. Познай защо ? Емоция, флирт, разсейване на мъжа. Това че ти виждаш жени като Ангела Меркел да заемат такива постове са единични и редки случаи. Нека ги наречем златни изключения. Твърдиш че жената е решена да направи добра кариера, а мъжа не е ли ? Защо омаловажаваш мъжете ? Всъщност на мене много ми се спори на тази тема. На 18 години се мъчиш да се оправяш сама, аз на края на 18-те си години имах кола и бях забравил думичката джобни пари. Както и да е. Няма да си мерим пишките, аз си знам колко съм. Чел съм и други твои постове. За мене ти си чисто просто 1 мъжемразка затова и хейтваш тука като за световно

.
А по темата. Да се страхувам от умни жени и въобще от жени ? Това само някоя малоумна жена може да го измисли. Че като е умна 1 жена какво ? Няма да разтвори крака ли ? Ценя много повече умните жени, независимо дали са грозни или хубави. Омръзнали са ми прости момиченца на които трябва да им вадиш думите с ченгел. Случвал съм на наистина умни жени дори по умни от мен самият и мога да кажа че не съжалявам за времето прекарано с тях. Но защо всички си мислят че са на изчезване ? И глупави и умни жени има в доста голям процент, същото се отнася и за мъжете. Това че съученичките ви мислят за грим купони алкохол и чукане и това че 99,9% от момичетата в тийнпроблем.нет са пълни идиотки не означава че умните жени са на изчезване.
Просто не спорете на тема отговорности. Излезте от холивудските филми в които сте живеели до момента, поживеейте малко извън компютъра и стаята в която спите и тогава коментирайте.
Поздрави !