Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
slun4ice_90 нека те светна че тези неща които си изчовъркала са лайната изпод ноктите ти ! Открай време на жената не и се доверяват отговорни постове на при която и да било професия. Затова и тя трябва да се докаже много повече от 1 мъж. Познай защо ? Емоция, флирт, разсейване на мъжа. Това че ти виждаш жени като Ангела Меркел да заемат такива постове са единични и редки случаи. Нека ги наречем златни изключения. Твърдиш че жената е решена да направи добра кариера, а мъжа не е ли ? Защо омаловажаваш мъжете ? Всъщност на мене много ми се спори на тази тема. На 18 години се мъчиш да се оправяш сама, аз на края на 18-те си години имах кола и бях забравил думичката джобни пари. Както и да е. Няма да си мерим пишките, аз си знам колко съм. Чел съм и други твои постове. За мене ти си чисто просто 1 мъжемразка затова и хейтваш тука като за световно .

А по темата. Да се страхувам от умни жени и въобще от жени ? Това само някоя малоумна жена може да го измисли. Че като е умна 1 жена какво ? Няма да разтвори крака ли ? Ценя много повече умните жени, независимо дали са грозни или хубави. Омръзнали са ми прости момиченца на които трябва да им вадиш думите с ченгел. Случвал съм на наистина умни жени дори по умни от мен самият и мога да кажа че не съжалявам за времето прекарано с тях. Но защо всички си мислят че са на изчезване ? И глупави и умни жени има в доста голям процент, същото се отнася и за мъжете. Това че съученичките ви мислят за грим купони алкохол и чукане и това че 99,9% от момичетата в тийнпроблем.нет са пълни идиотки не означава че умните жени са на изчезване.

Просто не спорете на тема отговорности. Излезте от холивудските филми в които сте живеели до момента, поживеейте малко извън компютъра и стаята в която спите и тогава коментирайте.

Поздрави !
Хич,не ме интересува за каква ме мислиш скъпи мой.... Толкова си жалък,че търсиш внимание..Не ти ли го дават?... Ти си един типичен комплексар,който може да парадира единствено с пари,кола и т.н. Съгласна съм с Darla.Такива типове като теб,ненавиждам-ДА!Ти,сам си го каза... Ти си човек,който има прекалено много "маски",които ти пречат,но ти си знаеш.... И,не, не съм мъжемразка за твое инфо.Мъжете също имате право да правите кариера...Къде съм написала,че не можете и не ставате бе?Прекалено тъп си ми,даже да ти отговарям...Не си ми на нивото!