Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
@дарлаИ като се събуди какво стана,щото и аз от малък се оправям сам ?

Гледната точка е много интересна защото се твърди че е в интерес на мъжа да търси проста жена за да я вкара по на бърже в леглото и едва ли не невъзможно да се направи това защото така излиза като чета другите мнения. Сещаш ли се ? Сега твоята женска психика си казва, той мисли само с долната глава. Е да, ама не. И стига с това комплексар отдавна се изтърка тоя лаф. Няма да повреди на оригиналността ти ако спреш да го използваш

Мъжете също имате право да правите кариера...Къде съм написала,че не можете и не ставате бе?
Никъде, но ти си толкова глупава и толкова отгоре си четяла мнението ми че въобще не си разбрала за какво ти говория и няма нищо общо с правата на мъжете и жените.

Толкова си жалък,че търсиш внимание..Не ти ли го дават?
Нямам нужда от внимание, аз така или иначе си го получавам. А в тийнпроблема какво внимание да търся кажи ми ?

И,не, не съм мъжемразка за твое инфо
Убеди ме в обратното ? Защото на там бият нещата. Точно такава си си...Айде сега. С клишираните лайна които сипваш може и да минеш пред детската аудитория, но не и пред мене.

И моля нека не се обиждаме и спазваме добрия тон. Това че нямаш акъл да отговориш адекватно, а обиждаш си е лично твой проблем. Ей да не приемеш това за обида. Факта си е факт и ти много добре го знаеш.

Поздрави !
Мисля,че се разбрахме....Не ми се занимава повече с теб.