ami to i az nz kude da hodq...a i ve4e falirax totalnoПървоначално написано от traka
pri tazi pone hodix s napravlenie..a i kato mi predpi6at edni lekarstva za 30-40 leva
a puk i tuk sqka6 pove4eto 4astni kabineti sa vse na ginekolozi a puk pri jena mi e malko po spokoino... a i ddz...maika mi ve4e totalno otkaza da me sponsorira...osvensq da si piq tiq lekarstva v produljenie na samo 3 meseca
ii pak kato subera pari da otida pri nqkoi na4asnto...ama nz..sig pone edno 100 leva trq da imam v sebe si
i nz..ima li nqkoi ot dobri4?dokato stoqx pred kabineta na ginekolojkata ima6e edno momi4e na okolo 20 malko po golqma ot men i kaza 4e imalo nqkuv v hotel dobrudja v nqkvo kabinet4e..i uj bil dobur..imalo i dosta jeni pred kabineta mu..oba4e ne bil na rabota i zatova do6la pri tazi ginekolojka..i posle poneje v staqta se zasqkoxme i ginekolojkata i vika "mi az nz pri tova sustoqnie ti e predpisal edi kvo si ..."demek ogromna gre6ka..ii nz a ina4e tazi ignekolojka vsi4ki kazvat 4e e mnogo dobra..i sum pred takava dilema 4e...
![]()
Cruel Intentions