Вчера пак ходих при гинеколожката за да си видя резултатите(взеха ми кръв ,за да видят как са ми хормоните,защото ме притесняваше окосмението)оказа се че били в нормите..даже тука имам някъв "фиш за хормонален анализ" за границите и колко с амоите и някви такива обаче...ми предписа Префемин и ми даде такова рекламно (забравих как се казва)листче иии..чета че е за ПМС пък аз..нямам някви огромни болки..болят ме гърдите и съм леко раздразнителна,но досега не съм имала проблем с ПМС и не съм пила хапчета..и се чудя защо ми ги предписа?има ли няква връзка с хормоните?
нз струва лиси да давам по 20 лева 3 месеца подред![]()
Cruel Intentions
Ти не я ли попита защо ти го изписва? Префеминът е за ПМС и понякога го изписват за лечение на поликистозни яйчници, но общо взето не помага.
Мислила ли си за консултация с друг лекар. Не знам ама от това дето прочетох си мисля за още едно мнение и консултация при друг специалист. Вземи си резултатите под ръчичка и чуй още някое мнение. Аз съм от съмнителните и обичам да ми се повтори, пък и щом се изследваш за едно пък ти предписват нещо, което няма връзка направо съм при друг лекар на същия ден
ami vsu6nost pri ediniq pregled mi kaza 4e vidqla malki kisti4ki po leviq qi4nik..no ni6to ne mi predpisa nego den ...i posle kato otidoh da si zema rezultatite za hormonite v posledniq moment re6i da mi predpi6e tiq hap4enca..i prosto kakto si govorihme z aokosmenie mi gi predpisa tiq i az malko o6a6avena6toto v bro6urkata pi6e6e 4e e samo za PMS...m nz taka ili ina4e gi kupix..
a puk za gubi4kite..kato i kazax 4e iskam da me pregleda i me popita kvo razbiram pod gubi4ki
i i kazax 4e prosto pri posledniq pregled mi nameri i se mazax i iskax da vidq "nakude sa"
ina4e nqmam surbeji kakto predi...no vse pak iskax da sum sigurna 4e gi nqma
i pak mi predpisa lekarstvo i se 4udq sled tova da hodq li pak..imam 4uvstvoto 4 ekolkoto puti otida tolkova puti 6te mi predpi6e ne6to
![]()
Cruel Intentions
Ама и ти си попаднала на гинеколог... Препоръчвам ти да си намериш нов и вместо ти да питаш за миналите посещения, тя да те пита първа. Моя приятелка я заведох при моя лекар и след установени гъбички я вика три пъти след лечението за профилактични и контролни прегледи.
ami to i az nz kude da hodq...a i ve4e falirax totalnoПървоначално написано от traka
pri tazi pone hodix s napravlenie..a i kato mi predpi6at edni lekarstva za 30-40 leva
a puk i tuk sqka6 pove4eto 4astni kabineti sa vse na ginekolozi a puk pri jena mi e malko po spokoino... a i ddz...maika mi ve4e totalno otkaza da me sponsorira...osvensq da si piq tiq lekarstva v produljenie na samo 3 meseca
ii pak kato subera pari da otida pri nqkoi na4asnto...ama nz..sig pone edno 100 leva trq da imam v sebe si
i nz..ima li nqkoi ot dobri4?dokato stoqx pred kabineta na ginekolojkata ima6e edno momi4e na okolo 20 malko po golqma ot men i kaza 4e imalo nqkuv v hotel dobrudja v nqkvo kabinet4e..i uj bil dobur..imalo i dosta jeni pred kabineta mu..oba4e ne bil na rabota i zatova do6la pri tazi ginekolojka..i posle poneje v staqta se zasqkoxme i ginekolojkata i vika "mi az nz pri tova sustoqnie ti e predpisal edi kvo si ..."demek ogromna gre6ka..ii nz a ina4e tazi ignekolojka vsi4ki kazvat 4e e mnogo dobra..i sum pred takava dilema 4e...
![]()
Cruel Intentions
омръзна ми да повтарям - жена гинеколог е гибелна за млади момичета!Първоначално написано от mysterious93
hm..s kakvo sa po razli4ni ot mujeteПървоначално написано от batkodoki
puk i nali e jena bi trqbvalo daje da ni razbira po dobre
yf nz..a nqkoi moje li da kaje dobur ginekolog v dobri4
![]()
Cruel Intentions
batkodoki ще ди обясни най-добре защо е по-добре мъж, но в общи линии жените мъжете са по-обективни.
Чак всички да са гибел... Но наистина мъжете са по-добри. Не знам как, не знам и защо. Но е така.Първоначално написано от batkodoki
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!