- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да задоволим едно момче? xD
Първоначално написано от varnen4e
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Хах аз не съм акзала да става като по учебник,не следиш мисълта ми..ако ен забелязваш всеки ден има по милион теми от рода на "защо ен му се дига" "как да го/я възбудя" "помощ при първия път" "за пръв път ще правя секс помогнете ми" .. това са съвети, от които тези които желаят сами избират кои да послушатПървоначално написано от varnen4e
и естествено че не трябва да е по чуебник..но "по учебник " ще рече да си нарочат час и дата кога ще го направят,ии момичето да си е направило график кое след кое следва..не ..въпросът е на момента.. като правите нещо да се сетиш с какво още можеш да подсилиш удоволствието
![]()
Ако вско момиче знаешеПървоначално написано от GreenFairy
нямаше целия форум да е залят от теми които питат точно обратното
това че ти можеш не означава че си всички
![]()
mn dobre si znai rabotata tva momi4eda imache pove4e kat neq
![]()
Намигащите човечета не притъпяват силните думи спрямо нея !Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Всякои момиче може да изкефи даден пич , ама после няма да и се яде със седмици ... По-точна щеше да е темата ,"как едно момче би задоволило момиче" защото момичетата са тези с хилядите настроения ,неразположения и изтърканото до припадък "болене" на глава ,как не ви мина тая глава е.. та така .
Първоначално написано от dydolinkka93